Kattoremontti & Kattotyöt Seinäjoki

Jotta sinun tai taloyhtiönne katto säilyisi mahdollisimman tiiviinä, ei kattoremontteja ja muita kattotöitä Seinäjoella kannata lykätä tuonnemmas tulevaisuuteen. Noudattamalla katon omaa huolto-ohjelmaa saadaan omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katto kestämään mahdollisimman kauan, kenties jopa 70 vuotta. Peltisepäntyönä asennettu konesaumakatto voi kestää satakin vuotta, kun sitä huolletaan ja kaikki vauriot korjataan ajoissa. Jokakeväiset ja -syksyiset kattotarkastukset kertovat hyvissä ajoin siitä, jos kattoikkuna on aika vuotaa, tai jos katolla on jotain muuta kunnostettavaa. Huopakatolla saattaa olla aukeamassa olevia saumoja, peltikatolla ruostetta ja tiilikatolla rikkinäisiä tiiliä. Erityisen innokkaasti kunnostamme huopakatot, mutta luota meihin myös muiden kattojen huolloissa, korjauksissa, remonteissa ja muissa kattotöissä (kuten lintuverkkojen asentamisessa).

Katon uusimiseen saa kotisivujemme kautta rahoitusta. Tätä remonttilainaa voi käyttää myös muihin kattotöihin. Kotitaloudet voivat vähentää katon korjaus-, huolto- ja uusimiskustannusten työn osuuden verotuksessaan (tällä viittaamme tietenkin kotitalousvähennykseen), ja koska hintamme ovat muutenkin kilpailukykyiset, on katon ylläpitäminen varsin kohtuuhintaista. Ota yhteyttä kattoremonttien ja esimerkiksi kattomaalausten tiimoilta myös Kauhavalla, Lapualla, Kuortaneella, Alavudella, Virroilla, Kihniössä, Ilmajoella, Kurikassa ja Isossakyrössä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Seinäjoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Seinäjoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Seinäjoen alueella!