Huopakattoremontti Seinäjoki

Huopakattoremontti Seinäjoki, hoituu meidän kattoremonttipalvelumme osaavilta ammattilaisilta, kun sitä eniten kaipaat. Seinäjoen kaltaisessa isossa kaupungissa riittää erilaisia kattorakennelmia. On tiiltä, peltiä, lautaa ja huopaa. Ja jokainen näistä kattorakennelmista kaipaa ajoittain remontointia, vaikka rakennusvaiheessa olisikin hyödynnetty mitä laadukkaimpia materiaaleja. Jopa pitkäikäisyydestään ja kestävyydestään tunnettu huopakatto. Toisinaan huopakaton käyttöiän ylittyessä katolla alkaa näkyä merkkejä esimerkiksi kulumista, rei’istä ja repeämistä, joita ei enää voida korjata tai paikata. Ikääntyessään huopa nimittäin menettää elastisuuttaan, eikä palaudu enää samalla tavalla. Toki vaurioiden syynä saattaa olla myös aikanaan sattunut asennusvirhe – katteen kiinnityksessä on käytetty liian lyhyitä huopanauloja, jotka ovat sittemmin päässeet irtoamaan tai läpivienti on asennettu väärää asennussarjaa käyttäen. Ja joskus uudempikin huopakatto kärsii näkyvästi esimerkiksi puun kaatuessa myrskyssä voimalla lapetta vasten.

Seinäjoki sekä koko muu Etelä-Pohjanmaa tuntee meidät palvelualttiudestamme, joka yltää myös lähipaikkakunnille saakka. Niin Lapua, Ylistaro, Kurikka, Nurmo, kuin Jalasjärvi nauttivat huopakattoremonteistamme, jotka toteutamme aina ajallaan ja tietysti laadusta tinkimättä. Jopa saarikohteissa, mutkikkaiden peltoteiden päässä sekä keskellä metsää. Kun siis huopakattosi alkaa oireilla, tilaa meiltä huopakattoremontti!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Seinäjoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Seinäjoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Seinäjoen alueella!

Palahuopakattoremontti Seinäjoki – eroon vuodoista ja vaikeuksista

Palahuopakattoremontti Seinäjoki, tarjoaa helpotusta moniin vaikeuksiin – tilaa se meiltä. Meidän avullamme pääset eroon niin kiusallisista sisäilmaongelmista kuin kastuneiden eristeiden aiheuttamasta lämmönhukastakin. Koko kohteen yleisilme kohenee ja parhaimmillaan arvokin nousee siinä samassa.

Palahuopakattoremontti kannattaa mahdollisuuksien mukaan toteuttaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa eli ennen vaurioiden leviämistä laajalle. Tällöin ei tarvitse välttämättä uusia koko aluslaudoitusta tai kaikkia eristeitä – jos molemmat ovat pysyneet kuivna ja ehjinä, riittää pelkän pintahuovan sekä alushuovan (eli aluskermin tai toiselta nimeltään aluskatteen) vaihto. Mikäli ensimmäiset merkit vuodoista ovat jääneet huomaamatta, kutsu meidän apuun viimeistään silloin, kun yläpohjan rakenteista löytyy homepilkkuja, sisäilma haisee tunkkaiselle tai muissa osissa kattoa näkyy vesivuodon merkkejä. Liika odottelu ei tapaa parantaa tilannetta.

Tee palahuopakatollesi palvelus kutsumalla meidät toteuttamaan palahuopakattoremonttia Seinäjoelle, kun tilanne alkaa vaikuttaa kriittiseltä. Meiltä löytyy tarvittava osaaminen ratkaista haastavammatkin tilanteet – olemmehan kokeneina konkareina nähneet ja tehneet paljon. Älä siis jätä kattoasi oman onnensa nojaan, vaan luota se meidän kattoremonttipalvelumme kunnostettavaksi!

Huopakaton uusiminen Seinäjoki, näyttävä ja kestävä huopakatto kaikilla kaipaamillasi kattotuotteilla

Huopakaton uusiminen Seinäjoki, meidän avullamme kohenee niin huopakaton yleisilme kuin turvallisuuskin. Voimme nimittäin tehdä katollasi paljon muutakin kuin vain vaihtaa huovan toiseen samanlaiseen. Ensinnäkin, meidän asiakkaanamme saat valita vapaasti huopakaton värin, sekä kuvioinnin. Tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja aina kirkkaista väreistä hillitympiinkin sävyihin. Uusi huopakatto on siis helppo sovittaa tyyliltään yhteen ympäröivän luonnon tai naapuruston kanssa.

Ammattitaitoiset kattoasiantuntijamme ottavat huolekseen huopakattoremontin kaikki vaiheet. Aluksi puretaan vanha katto, minkä jälkeen kattoasiantuntijamme tarkastavat huolellisesti katon alapuoliset rakenteet. Tällöin huonokuntoiset aluslaudoitukset ja muut puurakenteet korjataan tai uusitaan tarpeen mukaan, samalla kastuneet eristeet vaihdetaan.

Uuden huopakaton asennus tuo tullessaan tarvittavat ylösnosto- ja läpivientityöt, joista meidän ammattilaisemme huolehtivat tarkkuudella. He eivät myöskään unohda peltisepäntöitä, kuten reunapellityksiä ja piipunpellityksiä. Kattoremontin loppuhuipennuksessa he vielä asentavat kattotuotteet, kuten vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat.

Jokaisessa huopakattoremontin vaiheessa meillä on käytössämme alan erityisosaajat, olivatpa tehtävät sitten kirvesmiestöitä, peltitöitä tai huopien asennusta. Näin varmistamme, että huopakattoremontti toteutuu kokonaisvaltaisesti, ammattitaitoisesti ja huolellisesti, yhdessä yhtenäisessä prosessissa, saman katon alla.

Huopakaton uusimisen yhteydessä voidaan myös päivittää sen varustelua. Meidän kauttamme saat Seinäjoella kaikki uuden huopakattosi kaipaamat kattotuotteet ja läpiviennit. Aina lumiesteistä, kattoikkunoihin ja kattosilloista valokupuihin sekä pieneläinesteisiin – kokonaista sadevesijärjestelmää unohtamatta. Asennamme lappeille jopa aurinkopaneeleita, joiden avulla voit tuottaa ainakin osan käyttösähköstäsi. Toinen keino parantaa kodin energiatehokkuutta on yläpohjan lisäeristys, joka sekin hoituu sujuvasti ammattilaisiltamme. Joukostamme löytyy myös käsistään käteviä kirvesmiehiä, puuseppiä ja peltiseppiä, joten esimerkiksi piipun pellitys voidaan toteuttaa samalla, kun huopakatto uusitaan. Kustomoi siis uudesta katostasi ja sen kunnostusprosessista juuri omannäköisesi kokonaisuus tilaamalla kattotyöt Seinäjoella meiltä!

Palahuopakaton uusiminen Seinäjoki – näin me hoidamme homman

Palahuopakaton uusiminen Seinäjoki, meiltä tilattuna homma hoituu jotakuinkin seuraavanlaisesti: Aloitamme palahuopakaton uusimisen sekä kaikki muutkin kattotyöt aina kartoittamalla kunkin palahuopakaton todelliset tarpeet. Vasta, olemme paikan päällä Seinäjoella määritelleet katon kuntotarkastuksen avulla erilaiset merkitykselliset seikat – katon koon, korkeuden, kaltevuuden, kunnon, läpivientien määrän ja niin edelleen – tiedämme, millaisesta katosta on kyse ja miltä osin se tulee uusia. Kuulemme mielellämme myös sinun toiveistasi uutta palahuopakattoasi kohtaan ja näiden perusteella sitten luomme toimintasuunnitelmamme.

Toteutamme palahuopakaton uusiminen aina avaimet käteen -palveluna, joten voit jättää meidän huoleksemme niin rakennusmateriaalien hankinnan kuin rakennustelineiden paikalle kuljetuksenkin. Kun yksityiskohdista on siis sovittu, voit keskittyä muuhun ja jättää itse uusimistyöt täysin osaavan tiimimme vastuulle. Suojaamme alkuun pihasi asiaankuuluvasti suojapressulla, jolle puramme vanhan katon siltä osin kuin näemme tarpeelliseksi. Kun vaaditut pohjatyöt on tehty, pääsemme asentamaan uutta alushuopaa sekä pintahuopaa. Asennustöiden valmistuttua ja läpiviennit tiivistettyämme huolellisesti, kiinnitämme tilaamasi kattotuotteet. Lopputarkastuksen jälkeen siivoamme paikat ja hävitämme projektin aikana syntyneet purkujätteet oikeaoppisesti. Mikäli siis toivot palahuopakattosi uusimisen Seinäjoella sujuvan näin mutkattomasti, tilaa se meidän kattoremonttipalvelultamme!

Ammattilaisen toteuttama huopakaton saneeraus on rahallisesti kannattava sijoitus

Myös Seinäjoella moni suosii huopaa uutta kattoa rakennuttaessaan. Huovan elastisuuden ansiosta siitä voi nimittäin rakentaa mitä mielenkiintoisemman muotoisia rakennelmia – pulpettikattoja, mansardikattoja, satulakattoja, harjakattoja ja jopa täysin vesitiiviitä tasakattoja. Huopa sopii paitsi asuinrakennusten myös piharakennusten suojaamiseen. Pihasta saattaa siis löytyä esimerkiksi autotalli, pihasauna, varasto tai grillikatos, jota koristaa huopakatto.

Huopaa on helppo ylläpitää säännöllisin huolloin ja näin lykätä huopakaton saneerauksen tarvetta. Kun puolivuosittain tarkastetaan sen pinnan, läpivientien, kattotuotteiden ja yläpohjan kunto, vältetään monet ikävät yllätykset. Myös lumet on syytä pudottaa katolta, jos ne alkavat kertyä korkeiksi kinoksiksi. Tarvittaessa huopakatolla voi tehdä myös vuotopaikkauksia tai myrskyvauriokorjauksia. Seinäjoella kaikki nämä palvelut saat meidän kauttamme.

Hinnoittelemme jokaisen laatupalvelumme aina katto- ja projektikohtaisesti. Et siis maksa samaa hintaa piharakennuksen kattohuollosta ja omakotitalon katon myrskyvauriokorjauksista. Mikäli siis toivot meiltä tarjousta, kutsu tiimimme arviointikäynnille Seinäjoelle. Ja jos budjetti on tiukalla, hae ihmeessä verkkosivujemme kautta rahoitusta kattotöitä varten. Äläkä unohda, että kaikista toteuttamistamme toimenpiteistä voi anoa kotitalousvähennystä!