Vesikourujen puhdistus Salo – mukaudumme Salon monipuolisiin tarpeisiin

Salo on suuri ja monipuolinen paikkakunta, ja vesikourujen puhdistustarpeet sen mukaiset. On omakotitaloa, rivitaloa, kerrostaloa, toimistorakennusta, koulua, kirjastoa, kauppoja, ratsastushallia ja autotallia. On teräksisiä, alumiinisia ja muovisia sadevesijärjestelmiä – osa vanhoja ja toiset vasta asennettuja. On pitkiä ja lyhyitä vesikouruja sekä ulko- että sisäpuolisin kiinnikkein.

Kattopalvelumme mukautuu Salon tarpeisiin kuitenkin täydellisesti. Puhdistamme sadevesijärjestelmät kohteessa kuin kohteessa ammattitaitoisesti ja sadevesijärjestelmän yksilölliset ominaisuudet huomioiden.

Puhdistustöitä varten nousemme aina räystäälle. Näin voimme taata ykkösluokan puhdistustuloksen joka kerta!

Samalla vilkaisemme kattoa ja sadevesijärjestelmää siltä varalta, että muitakin huollon tai korjauksen tarpeita on jo olemassa. Jos rännien puhdistus on tehty suositusten mukaisesti joka kevät ja syksy, todennäköisesti sadevesijärjestelmä on kuitenkin yhä täydessä terässään.

Jos huomautettavaa löytyy, voimme toki tehdä mitä parhaan tarjouksen ongelmakohtien korjaamisesta. Olemmehan täyden palvelun kattotalo.

Ellet siis aivan välttämättä halua käyttää vapaa-aikaasi rännejä ruopaten, mitä jos tilaisit työn meiltä? Me poistamme roskat kouruista puolestasi huolellisesti, ripeästi ja turvallisesti!

Palvelemme myös Salon lähistöllä, kuten Lohjalla, Marttilassa, Paimiossa, Raaseporissa ja Sauvossa. Asiakastyytyväisyytemme loistaa kaikkialla Salon seudulla kuin Saaristomeri kesäkuussa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Salossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Salossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Salon alueella!

Rännien puhdistus Salossa maksaa itsensä takaisin säästöinä monissa muissa huolto- ja korjauskuluissa

On fakta, että rännien puhdistus Salossa ei ole ilmaista. Kyse on kuitenkin sijoituksesta, joka maksaa itsensä ajan kanssa takaisin erinomaisesti.

Rännien puhdistus on monessa mielessä vastaava toimenpide kuin vaikkapa auton pesu. Säännöllinen putsaus ehkäisee esimerkiksi ruostumista, mikä taas säästää rahaa ruostevaurioiden korjauksessa ja huoltomaalauksessa.

Jos auton pesu unohtuu, ennen pitkää ruoste syö ainakin helmat puhki. Myös sadevesijärjestelmä ruostuu, ellei se satu olemaan alumiinia tai muovia.

Lisäksi sadevesijärjestelmän puhdistus ehkäisee tukoksia. Syöksyputkiin muodostuvia tukoksia ja niiden haittavaikutuksia voi verrata periaatteessa minkä tahansa viemärin tukkeutumiseen. Jos esimerkiksi keittiön viemäri menee tukkoon ja laitat hanan päälle (vrt. vesisade), alkaa vesi tulvia yli äyräiden.

Pian käsissäsi onkin paljon isompia ongelmia, kuten hometta ja lahovaurioita. Ulkotiloissa myös pakkasrapautuminen on mahdollista.

Sopivissa olosuhteissa sadevesijärjestelmän tukokset voivat padota sade- tai sulamisvedet myös katolle. Jos näin pääsee käymään, saattaa näennäisen ehjäkin katto alkaa vuotaa. Joissain tapauksissa lopputuloksena voi olla jopa katon kosteusvaurio.

Salolainen, muista siis tilata rännien puhdistus meiltä joka kevät ja syksy! Älä viivästytä puhdistusta edes rahasyistä, vaan hyödynnä tarvittaessa osamaksua ja kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – näin se onnistuu kymmenessä minuutissa!

Vesikourujen puhdistuksessa ja muissa sadevesijärjestelmän kunnossapitotöissä ei ole oikoteitä, eikä tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus ole siinä mielessä poikkeus. Kun tilaat vesikourujen puhdistuksen ja tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaustyöt meiltä, eivät nämä toimenpiteet kuitenkaan vie kuin muutaman minuutin aikaasi.

Laita meille viestiä tai soita. Muuta ei vaadita!

Yhteydenottosi perusteella lähetämme rännimestarimme kohteeseesi pikapuoliin. Jos annat luvan, voimme käväistä myös silloin, kun et ole itse paikalla. Voit mennä sillä välin vaikkapa töihin, joogaan, kalastamaan tai lasten kanssa leikkipuistoon.

Salolainen, älä siis suotta tuhlaa sadevesijärjestelmän kunnossapitotöihin omaa aikaasi, kun voit delegoida kaiken vesikourujen puhdistuksesta tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaukseen meille niin näppärästi. Ota yhteyttä, niin kokeneet kourumestarimme rientävät avuksesi mihin vain Salon seudulle!

Tavoitat meidät helposti esimerkiksi alla olevaa painiketta näpäyttämällä. Tarjouksen pyytäminen meiltä ei ole sitovaa.

Muistathan yksityistaloutena, että työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua!