Kattohuolto Rovaniemi

Kaikkien kattohuoltoja Rovaniemellä tarvitsevien kannattaa ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, jolla on pitkä kokemus erilaisten kattojen puhdistamisesta ja muusta huoltamisesta. Luota meihin myös silloin, kun on aika pudottaa lunta omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon katolta. Lumenpudotuksessa ei saa mennä mikään pieleen, sillä katto voi vaurioitua. Lisäksi on otettava huomioon turvallisuuteen liittyvät kysymykset. Jopa tasakatolta voi pudota alas, ja varsinkin taloyhtiön lumenpudotuksissa on huomioitava se, ettei kukaan jää alas putoavan lumen alle.

Joka vuosi tarvitaan ainakin kaksi kattohuoltoa. Silloin on kyse huopakaton, palahuopakaton, peltikaton tai tiilikaton puhdistamisesta. Epäpuhtauksien poisto vähentää sammaleiden ja ruosteen syntymistä. Samalla tehty räystäskourujen puhdistus varmistaa sadevesijärjestelmän toiminnan, ja kattotarkastus kertoo, onko katolle tarjottava muita kattohuoltoja tai -korjauksia.

Huopakatto tarvitsee joskus sammaleenpoistoa, samoin tiilikatto. Molemmat katot pysyvät tiiviinä vuosikymmenestä toiseen, kun niiden suojapinnoite uusitaan kertaalleen. Peltikatto kannattaa pestä ja huoltomaalata. Mitä kattonne tarvitseekaan, saatte sen meiltä – myös Kittilässä, Sodankylässä, Kolarissa, Pellossa, Ylitorniossa, Tervolassa, Ranualla, Posiolla, Kemijärvellä ja Pelkosenniemellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Rovaniemellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Rovaniemellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rovaniemen alueella!