Kattoremontti & Kattotyöt Rovaniemi

Kattoremontit ja kattotyöt Rovaniemellä pitävät talon katon tiiviinä ja siten katon alapuoliset rakenteet kuivina. Jos omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja kesämökin katto on säännöllisesti huollettu, esiintyy siinä vähemmän korjaustarpeita, eikä katto tarvitse uusia kuin 40 (katemateriaalista riippuen ehkä jopa 100) vuoden välein. Kysy Kattokorjaus-palvelulta, miten sinun tai teidän taloyhtiönne kattoa kannattaa huoltaa, jotta se kestäisi mahdollisimman pitkään. Meidän laajasta palveluvalikoimastamme löytyvät kaikki mahdolliset kattotyöt aina oravaesteiden asentamisesta ja kattoikkunoiden uusimisesta peltisepäntöillä viimeisteltäviin kattoremontteihin asti. Erityisen paljon voimme auttaa huopakattojen omistajia, sillä vuodet ovat tehneet meistä varsinaisia huopakattojen erityisasiantuntijoita. Tietotaitoa ja kokemusta löytyy tietenkin myös peltikatoille ja tiilikatoilla. Omakotitalojen ja kesämökkien omistajat ovat oikeutettuja sekä kotitalousvähennykseen että rahoitukseen, mitä on helppo hakea kotisivujemme kautta.

Tilaa joka kevät ja syksy tarvitut kattohuollot, satunnaisesti tarvitut kattokorjaukset ja muut kattotyöt meiltä myös Rovaniemen naapurikunnissa eli Kittilässä, Sodankylässä, Kolarissa, Pellossa, Ylitorniossa, Tervolassa, Ranualla, Posiolla, Kemijärvellä ja Pelkosenniemellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Rovaniemellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Rovaniemellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rovaniemen alueella!