Huopakattoremontti Rauma

Huopakattoremontti Rauma, meiltä saat sen, mitä lupaammekin. Kokeneina kattoalan ammattilaisina olemme nähneet ja tehneet paljon, joten kieli pysyy keskellä suuta ja vasara kämmentä tiukankin paikan tullen. Pistämme varmuudella kuntoon sen vaikeamminkin vaurioituneen huopakaton sovitussa aikataulussa sekä kiitettävin arvosanoin. Ei liene ihmekään, että koko Satakunta tuntee meidät asiakaslähtöisestä otteestamme sekä tasokkaasta työnjäljestämme.

Jos huopakattoremonttia lykkää liian pitkälle tulevaisuuteen, saattaa koko rakennus kokea varsin karmivan kohtalon. Pienikin vuoto tai kuluma voi nimittäin ajaa sen täysin asuinkelvottomaan kuntoon, mikäli tilanne jätetään sikseen. Kun kosteus tunkeutuu joko rikkinäisen vesikaton tai toimimattoman aluskatteen läpi yläpohjaan, villaeristeet kastuvat ja puuosat alkavat pikkuhiljaa lahota. Tämän seurauksena ikävä kuokkavieras alkaa vaikuttaa niin sisäilman laatuun kuin katon lämmöneristyskykyynkin. Kosteusvaurioilla on tietysti suora yhteys niin asumismukavuuteen kuin itse kiinteistön arvoonkin. Laajalle levinneen kosteusvaurion kunnostus on myös kalliimpaa ja vie enemmän aikaa. Ota siis ajoissa yhteyttä Raumalla tasokkaita huopakattoremontteja tarjoavaan kattoremonttipalveluun eli meihin. Tehotiimillemme tuttuja ovat myös lähipaikkakunnat, kuten Laitila, Eura, Säkylä. Harjavalta ja Pori. Saavumme tarvittaessa pidemmänkin matkan päähän, yli maakuntarajojen ja vaikkapa saaristoon saakka, joten älä epäile soittaa hieman kauempaakaan!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Raumalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Raumalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rauman alueella!

Palahuopakattoremontti Rauma – unelmiesi katto meiltä

Palahuopakattoremontti Rauma, meiltä saat unelmiesi katon avaimet käteen -palveluna. Me nimittäin emme pelkästään rakenna uutta, alkuperäisempään vesitiiviimpää palahuopakatetta, vaan pyrimme luomaan katosta kokonaisuudessaan entistäkin toimivamman, turvallisemman ja näyttävämmän. Palahuopakattoremonttia suunnitellessa huomioimmekin siis niin katon vaivat, tarpeet kuin sinunkin toiveesi. Kerro siis meille vapaasti, miltä unelmakattosi näyttä. Meidän asiakkaanamme kun voit vaikuttaa niin uuden kattosi ulkonäköön kuin sen varusteluunkin.

Kattava palveluntarjonta ja materiaalivalikoima mahdollistaa niin katteen värin kuin tilaamiesi kattotuotteiden vapaan valinnan. Palahuopakattoremontin myötä uudelle katolle saadaan luotua joko maanläheisempi tai näyttävämpi ilme. Voit valita murretumman tai kirkkaamman värisen katteen ja laattojenkin koon sekä muodon mieltymyksesi mukaan. Uutta kattoa kehystämään voit tilata vaikkapa saman sävyisen sadevesijärjestelmän. Asennamme katolle myös kaipaamasi kattotuotteet aina palotikkaista kattosiltoihin ja lumiesteistä aurinkopaneeleihin. Läpiviennitkin sekä niiden ylösnostot rakennamme ja tiivistämme oikeaoppisesti, joten nyt jos koskaan on aika hankkia se kattoikkuna, kun kerran katolla jo muutenkin tehdään töitä. Oikeastaan, mitä vain katollesi osaat toivoakaan, saat sen Raumalla meidän kattoremonttipalvelultamme – pyydä siis rohkeasti!

Huopakaton uusiminen Rauma sekä kaikki muu, mitä kattosi kaipaa avaimet käteen -palveluna

Huopakaton uusiminen Rauma, sekä kaikki muut palvelut, joita kattosi kaipaa meiltä yhteydellä yhteydenotolla. Huopakaton uusiminen on tärkeää toteuttaa ajoissa, jotta säästyy ajoittain varsin ikäviltäkin yllätyksiltä katon suhteen. Tilaa siis meiltä niin uusi aluskate vanhan ja rikkinäisen tilalle kuin katon kaipaamat toimenpiteet huonosti tuulettuvan yläpohjan ilmanvaihdon lisäämiseksi. Koko projekti sujuu aina laadukkaana avaimet käteen -palveluna, joten voit todellakin luottaa siihen, että teemme koko homman alusta loppuun – jopa loppusiivousta ja purkujätteiden hävitystä myöten.

Kun huopakatto sitten on uusittu, kannattaa siitä myös pitää hyvä huoli jatkossa. Meiltä voit

tilata Raumalla myös kaikki huopakaton huoltotoimenpiteet aina lumenpudotuksista sammaleentuhokäsittelyyn, harjauksen sekä katon uudelleen pinnoitukseen. Suosittelemme, että ainakin puolivuosittain ammattilainen tarkastaisi niin katon pinnan kunnon, läpivientien tiiveyden, kattotuotteiden kiinnityskohdat sekä yläpohjan rakenteet. Mikäli jotain epäilyttävää katon huoltojen yhteydessä huomattaisiin, olisi niihin helppo puuttua heti. Ennakointi on siis kaiken a ja o kattoasioissakin. 

Toki ihan kaikkea ei voi ennaltaehkäistä. Joskus katto jää myrskyssä kaatuvan puun alle tai alkaa vuotaa jostain erikoisemmasta syystä. Onneksi ammattilaisemme taitavat myös erilaiset vuotopaikkaukset sekä myrskyvauriokorjaukset. Toisin sanoen, mitä ikinä kattosi kaipaakaan, löydät sen Raumalla meidän kattomme alta!

Palahuopakaton uusiminen Rauma kaikenlaisille katoille

Palahuopakaton uusiminen Rauma, meiltä kattopalvelut kaikenlaisille katoille. Maantieteellisestä sijainnistaan johtuen Raumalla katot altistuvat monenlaisille koetuksille. Rannikkoalueilla kosteus tulee tutuiksi, kun vettä sataa välillä vaakatasossakin, minkä lisäksi talvisin ehtii kertyä myös lumikinoksia. Talosi rakenteet eivät juuri kosteudesta välitä, mutta onneksi palahuopakattosi suojaakin niitä säällä kuin säällä – jos siis on ehjä.

Sama pätee kaikenlaisiin kattoihin. Palahuovasta kun saa rakennettua mitä mielikuvituksellisempia kattoja aina mansardikatoista harjakattoihin ja pulpettikattoihin. Kevyt, kestävä, hiljainen ja varsin edullinen palahuopa sopii myös pikkuisempien piharakennusten katolle. Ja vaikka piharakennukset jäisivätkin arjessa vähemmälle käytölle, ei se tarkoita, ettei niiden kunnosta tarvitsisi huolehtia samalla tavalla, kuin asuinrakennuksestaan huolehtisi. Jos siis autotallin, grillikatoksen, pihasaunan tai varaston palahuopakatto kaipaa kunnostusta tai uusimista, on parempi ryhtyä tuumasta toimeen.

Me toteutamme Raumalla kaikenkokoisten ja -muotoisten palahuopakattojen uusimisen, jotta yhdenkään pihapiirin katon kunnon puolesta ei tarvitse pelätä. Kutsu siis meidät apuun kaikenlaisiin kattotöihin!

Suomen sääolosuhteet kestävä katto reilusti hinnoitellulla huopakattoremontilla

Kun tilaat kaikki huopakaton remontti-, huolto- ja muut kunnostustyöt Raumalla meiltä, kukkarosikin kiittää. Meillä kattotöiden hinnoittelu perustuu nimittäin katon kuntoon, kokoon sekä muihin yksilöllisiin ominaisuuksiin. Onko kyseessä valtavan kartanon huopakattoremontti vai kenties autotallin katon jiirin vuoto? Asennetaanko katolle paljon kattotuotteita tai läpivientejä? Vaatiiko katolla turvallinen työskentely henkilönostimien käyttöä? Ovatko vauriot ehtinyt levitä laajalle?

Tarkan summan saat selville, kun otat meihin yhteyttä. Saavumme projektin alussa käymään kohteessa kartoittamassa sen tilaa ja arvioimaan, paljonko tarvitsemme niin aikaa kuin rakennusmateriaalejakin. Mitään yleispäteviä hintoja et sivuiltamme tule löytämään, sillä kaikki hinnat räätälöidään kattokohtaisesti.

Ja jotta kaikilla olisi yhtäläinen mahdollisuus asua turvallisen sekä ehjän katon alla tai varmistaa, ettei se autotallin katto rysähdä uuden katumaasturin niskaan, olemme pohtineet tapoja tukea asiakkaitamme kattotöihin liittyvien kustannusten kattamisessa. Vaikka talousbudjettiasi ei olisikaan mitoitettu yllättäviin kattotöihin, voit hakea nettisivujemme kautta rahoitusta niin rikkinäisen palahuopakaton uusimiseen kuin liiterin katon vuotopaikkauksiinkin. Ethän unohda myöskään kotitalousvähennystä! Tilaa siis kattotyöt meiltä kilpailukykyisin hinnoin!