Kattoremontti & Kattotyöt Rauma

Olisi järkevää karsia elämästä kannattaa karsia kaikki, mikä ei tuota iloa, mutta miten saada ilo irti kattoremontista ja muista kattotöistä Raumalla? Onneksi kattotöitä ei tarvitse tehdä itse, vaan omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja kesämökin katon huollot, korjaukset, kattoikkunoiden uusimiset ja lintuverkkojen asentamiset voi ulkoistaa Kattokorjaus-palvelulle. Meiltä saa aina yhtä asiantuntevaa, nopeaa, asiakaslähtöistä ja kohtuuhintaista kattopalvelua, joten meidät kannattaa ottaa luottokumppaniksi – myös taloyhtiön kattotöihin. Meiltä tilaatte haastavatkin kattoremontit, joten pyydä tarjousta silloinkin, kun katon uusimisen yhteydessä kattoa on tarkoitus korottaa tai kaltevoittaa. Rauman lisäksi palvelemme myös Eurassa, Eurajoella, Laitilassa ja Pyhärannassa.

Asiantuntijan hyvällä hinta-laatusuhteella korjaama tai uusima katto tuottaa varmasti iloa. Meiltä kuulet myös tavoista säästää kattoa ja rahaa, ja pidentää katon elinkaarta erilaisilla katon huolloilla ja muilla kattotöillä. Huopakattojen omistaja kuulee kokeneilta huopakattoammattilaisiltamme vinkkejä suorastaan läjäpäin – niiden avulla huopakatto kestää nelisenkymmentä vuotta. Luota meihin myös peltisepäntöissä, peltikattotöissä ja tiilikattotöissä. Peltikatto voidaan saada kestämään 50 ja tiilikatto peräti 70 vuotta. Kotisivujemme kautta saatavan rahoituksen avulla voit pilkkoa kattotöiden hinnan osiin, ja Verohallintoon yhteyttä ottamalla pääset vähentämään oman rakennuksesi katon kunnossapitotyöt verotuksessasi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Raumalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Raumalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rauman alueella!