Kattohuolto Rauma

Kun tilaat oman tai taloyhtiön katon huollot Raumalla (tai Eurassa, Eurajoella, Laitilassa tai Pyhärannassa) meiltä, sinun ei tarvitse kantaa huolta lopputuloksesta. Otamme katemateriaalin ja sen kattotöille asettamat erityisvaatimukset huomioon aina, kun liikumme katolla. Huopakatto vaatii hellempiä otteita kuin vaikkapa tiilikatto. Tiilikatto on katto, mikä voidaan puhdistaa harjaamalla, ja mikä voidaan tietyissä tilanteissa pestä painepesurilla. Huopakatolle ei kannata näyttää harjoja – saati painepesuria –, sillä se vaurioituu hyvin helposti. Puhdistamme omakotitalojen, kesämökkien, kerrostalojen ja rivitalojen huopakatot ilmapuhaltimilla ja sammalet poistamme katoilta kemiallisten sammaleentuhoaineiden avulla. Kertaalleen huopakatto on hyvä pinnoittaa: se antaa katolle lisää suojaa erilaisilta kemiallisilta ja mekaanisilta rasituksilta. Jos huopakatolta pitää pudottaa lunta, jätämme katolle hieman lunta, jottei lapio osu kattoon ikävästi (lumikerros toimii myös hyvänä lisäeristeenä talvipakkasilla).

Tiilikaton huolto-ohjelma on suurin piirtein samanlainen kuin huopakaton, mutta aivan yhtä suurta varovaisuutta ei tarvitse noudattaa. Peltikatoilla taistellaan lähinnä ruostetta vastaan, siksi peltikatto pitää maalata useammin. Kaikki lähtee siitä, että peltikatto, tiilikatto, huopakatto tai palahuopakatto puhdistetaan ja tarkastetaan kahdesti joka vuosi. Samalla poistamme roskat sadevesijärjestelmästä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Raumalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Raumalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rauman alueella!