Kattohuolto Nurmijärvi

Yleisin talvella tarvittu katon huolto Nurmijärvellä on lumen pudotus yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katolta. Myös jääpuikkojen poistoa räystäiltä sekä jäänsulatusta tarvitaan paljon. Lumenpudotus estää painavaa lunta vaurioittamasta kattoa tai kattorakenteita. Samalla se ehkäisee lumen äkillisestä putoamisesta aiheutuvia vahinkoja ja vaaratilanteita.

Jääpuikkojen ja kattojään poisto auttaa sekin pitämään omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon pihan turvallisempana. Lisäksi jää saattaa vaurioittaa katon saumoja ja aiheuttaa jopa kattovuodon. Jäätä ei kannata jättää poistamatta sadevesijärjestelmästäkään, sillä se estää sitä toimimasta normaalisti. Poistamme jään kuumalla vesihöyryllä. Suosittelemme puhdistamaan rännit joka kevät ja syksy, jotta roska- tai jäätukoksia ei syntyisi.

Teemme toki kaikki muutkin kattohuollot Nurmijärvellä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Vihdissä. Katto kaipaa säännöllistä huoltoa kestääkseen hyvässä kunnossa – ja mahdollisimman pitkään. Katon puhdistus ja kuntotarkastus on hyvä uusia puolen vuoden välein. Katto sammaloituu, ruostuu, haurastuu ja ikääntyy vähemmän, jos palahuopakatto, huopakatto, tiilikatto tai peltikatto käydään puhdistamassa kahdesti vuodessa. Tarvittaessa teemme myös sammaleenpoiston katolta tai vaikka kattomaalauksen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nurmijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nurmijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nurmijärven alueella!