Kattoremontti & Kattotyöt Nurmijärvi

Nyt on helppoa hoitaa kattoremontti ja muut kattotyöt Nurmijärvellä, sillä taloyhtiön tai yksityisasiakkaan ei tarvitse kuin ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Me hoidamme kaiken siitä eteenpäin avaimet käteen -periaatteella, eli ensin tulemme tarkastamaan katon ja laskemaan hinnan katon uusimiselle (tai korjaamiselle, huoltamiselle tai varustelemiselle). Sitten alkaa kattotöiden suorittaminen. Kattotöitä kannattaa yhdistää kustannussäästöjen saavuttamiseksi: aluskatteen korjaamisen yhteydessä voidaan tehdä piipun pellitys tai muita peltisepäntöitä, lintuverkkojen asentamiseen voidaan liittää katon pesu, ja kattoikkunoiden uusimisen jälkeen voimme puhdistaa ja maalata rännit. Kattoremonttiin voidaan liittää vaikka lisälämmöneristys tai uusien läpivientien asentamisurakka. Lopuksi teemme loppusiivouksen. Laskun maksamisen jälkeen yksityisasiakas voi hakea siitä kotitalousvähennystä, ja jo ennen urakkaa hän voi halutessaan hakea kotisivujemme kautta saatavilla olevaa rahoitusta.

Erityisen mieluusti tartumme kaikkiin huopakattotöihin, mutta intoa ja asiantuntemusta löytyy roppakaupalla myös tiili- ja peltikattotöihin. Mitä omakotitalosi, kesämökkisi, rivitalonne tai kerrostalonne katto kaipaakaan, saatte sen meiltä – myös Nurmijärven naapurikunnissa eli Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Vihdissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nurmijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nurmijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nurmijärven alueella!