Huopakattoremontti Mikkeli

Huopakattoremontti Mikkeli, älä odota ensi vuoteen. Jos huopakattoremontti Mikkelissä sijaitsevassa kohteessasi tuntuu aiheelliselta, tartu härkää sarvista mitä pikimmiten. Vikkelä reagointi katon tarpeisiin voi säästää paljon aikaa – ja rahat vaikka etelänlomaan!

Tässä muutamia signaaleita, joiden perusteella voit päätellä kattosi olevan mahdollisesti jo uusimista vailla:

 • Katolle kertyy itsepintaista sammalkasvustoa kasvustonhäätötoimenpiteistä huolimatta.
 • Kattoparka vuotaa vähän joka saumasta ja läpiviennistä. Jos edes katon tiivistys/paikkaus ei riitä varmistamaan katon vedenpitävyyttä, luultavasti huopakattoremontti Mikkelissä sijaitsevassa kohteessasi olisi syytä laittaa tilaukseen mitä pikimmiten.
 • Kattohuovat halkeilevat kuin routainen asfalttitie.
 • Katon profiili on painunut silminnähden kuopalle.
 • Ylösnostot vuotavat.
 • Katolla on pehmeitä kohtia.
 • Katto on jo hyvin iäkäs. Lähtökohtaisesti suosittelemme huopakatteen uusimista viimeistään siinä vaiheessa, kun katon ikä on n. 40–50 vuotta. Me suoritamme vanhan katon purun, mahdollisten kastuneiden tai muutoin huonokuntoisten katon alla olevien laudoituksien ja villojen uusimiset, uuden aluskatteen, eli aluskermin, sekä katon että kattotuotteiden asennukset. Pyydä tarjous!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mikkelissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mikkelissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Mikkelin alueella!

Palahuopakattoremontti Mikkeli, meiltä saat rahoillesi varmaa vastinetta!

Palahuopakattoremontti Mikkeli, miksi tilaisit meiltä? Huopa- ja palahuopakattoremontteja Mikkelissä toteuttaa moni muukin firma, ja kilpailu on kieltämättä kovaa. Olemme kuitenkin urakoitsijavalinta siitä parhaasta päästä, sillä meiltä saat rahoillesi varmaa vastinetta!

Maineikkailla huopakatemestareillamme on erilaisten huopa- ja bitumikattojen asennuksesta, uusimisesta ja remontoinnista vankka kokemuspohja jo ennestään. Siitä ponnistaen urakointi sujuu varmoin askelin läpi projektin, ja jäljiltämme tiedätkin uuden kattosi olevan lujaa tekoa räystäältä räystäälle.

Meillä ei mene sormi suuhun edes siinä tapauksessa, että yläpohjan puolelta paljastuisi kunnostustarpeita. Kastuneiden eristeiden vaihto, lahojen puurakenteiden uusiminen, notkahtaneiden kattopalkkien oikaisu, pieneläinten tekemien (eriste)vaurioiden korjaus, kylmien onkaloiden täyttö… kaikki nämä toimenpiteet ovat meille silkkaa rutiinia.

Delegoi siis huopa- tai palahuopakattoremontti Mikkelissä sijaitsevassa kohteessasi meille huolettomiin mielin. Emme petä luottamustasi!

Huopakaton uusiminen Mikkeli, osittain vai kokonaan? Onko mahdollista vanhaa kattoa purkamatta?

Huopakaton uusiminen Mikkeli, urakan laajuus määräytyy projektikohtaisesti. Aina huopakaton uusiminen Mikkelissä ei edellytä koko katon purkua, vaan joskus vähempikin riittää. Turhille purkutöille meillä on nollatoleranssi!

Joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Mikkelissä voidaan toteuttaa osittain, vaikkapa vain yhden lappeen alalle. Osittainen huopakattoremontti saattaa olla erittäin hyvä ja kustannustehokas tapa kunnostaa katto, jos esimerkiksi iso oksa tippui katolle tai puu kaatui katon päälle.

Välillä huopakaton uusiminen voi onnistua jopa niin, että uusi huopakatto asennetaankin vanhan päälle. Useimmiten tämä on turhan riskialtista, mutta joissain harvoin valikoiduissa tilanteissa uuden huopakaton asennus vanhan päälle saattaa olla fiksu ratkaisu.

Täältä ruudun toiselta puolen emme kuitenkaan osaa sanoa, kuinka juuri sinun kattosi kannattaisi uusia. Kutsu meidät käymään, niin selvitämme kattosi kunnostustarpeet ja annamme yksilöllisesti räätälöidyn huipputarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista!

Vinkki: luvallasi voimme käväistä kurkkaamassa kattoasi myös poissa ollessasi. Tämä voi hieman jouduttaa kattoremontin tarvekartoitusta ja kustannusarviota, sillä asiantuntijamme ovat aktiivisesti liikekannalla lähes päivittäin.

Palahuopakaton uusiminen Mikkeli, mahtava tilaisuus parantaa katon eristystä!

Palahuopakaton uusiminen Mikkeli, hyvä sauma viilata katon ominaisuuksia parempaan suuntaan. Kaikki muutokset katon visuaaliseen ilmeeseen ja toiminnallisuuteen onnistuvat urakan yhteydessä harvinaisen helposti ja edullisesti. Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Mikkelissä sijaitsevassa kohteessasi on mahtava tilaisuus esimerkiksi parantaa katon eristystä.

Katon lisäeristystä voimme usein suositella varsinkin vanhemmissa kohteissa, joissa katon eristys on toteutettu aikanaan ns. puhallusvillalla. Ajan myötä puhallusvilla tuppaa painumaan, muodostaen katon väliin näin kylmiä onkaloita. Kylmät onkalot voivat heikentää katon lämmöneristyskykyä varsin dramaattisesti.

Katon lisäeristys kannattaa, sillä toimenpide voi pienentää talon, mökin tai lämpimän piharakennuksen lämmityskuluja sievoisilla summilla. Kun lämpö ei enää karkaa katon kautta ”harakoille”, saatat säästää lämmityslaskuissa pitkän pennin jo pelkästään yhden talven aikana.

Katon lisäeristyksen myötä myös kiinteistösi asumismukavuus voi parantua kerta heitolla. Katon lisäeristys saattaa vähentää sisätilojen vetoisuutta ihmeen paljon.

Jos katon lisäeristys kiinnostaa, mainitse asiasta rohkeasti jo pyytäessäsi meiltä tarjousta huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Mikkelissä sijaitsevassa kohteessasi tai viimeistään urakan suunnitteluvaiheessa. Lupaamme tehdä urakasta kaikkinensa mitä parhaan diilin!

Paljonko huopakattoremontti Mikkelissä maksaa? Tarvitsenko rahoitusta? Entä kotitalousvähennys?

Huopakaton uusimiseen ja remontointiin liittyy paljon kysymyksiä. Niistä kiinnostavin kuitenkin lienee urakan hinta eli mitä maksaa uusi huopakatto vanhan tilalle.

Huopakattoremontin hinta Mikkelissä vaihtelee kohteesta toiseen. Esimerkiksi omakotitalon, mökin/kesämökin tai autotallin huopakaton uusimishinta on vain harvoin sama kahdessa eri kohteessa. Eroja on runsaasti sekä kokonais- että neliöhinnoissa.

Käytännössä huopakattoremontin hinta määräytyy esimerkiksi näiden asioiden perusteella:

 • Katon koko.
 • Katon muoto.
 • Katon varustelu.
 • Rakennuksen korkeus.
 • Rakennuksen sijainti. (Esim. taajamakohteisiin työvoima, materiaalit ja kalusto on lähtökohtaisesti helpompi tuoda kuin vaikkapa saareen keskelle Saimaata.)

Lisäksi yhtälössä on tietenkin otettava huomioon vanhan katon kunto. Se vaikuttaa paljon sekä työn määrään että materiaalitarpeisiin.

Älä kuitenkaan ota huopakattoremontin hinnasta turhaa stressiä. Hintatasomme on erittäin kilpailukykyinen, sillä pitkällä kokemuksella pystymme pitämään urakan kulut kurissa läpi projektin. Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen!

Mikäli tarvitset kattosi remontointiin taloudellista vipuvoimaa, kauttamme on saatavilla myös rahoitusta huopakaton remontointiin Mikkelissä. Rahoituksella voit maksella kattosi saneeraustyöt mukavasti osissa niin halutessasi.