Kattoremontti & Kattotyöt Mikkeli

Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin saat nähdä, miten kattoremontti ja muut kattotyöt Mikkelissä kuuluu tehdä! Olemme nappivalinta niin taloyhtiön kuin yksityisasiakkaankin tarvitsemiin kattoremontteihin, katon korjauksiin ja muihin kattotöihin, kuten esimerkiksi peltisepäntöihin. Yksityisasiakkaan kannattaa huomata mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä – sekä joustavaa rahoitusta, mistä voi lukea lisää klikkaamalla kotisivuillamme olevaa linkkiä.

Olipa kyse kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai vaikka kerrostalon kattotöistä, kaikki alkaa yhteydenotostasi. Sen jälkeen laskemme kiinteän ja kilpailukykyisen tarjouksen koko urakalle. Olemme tällä välillä käyneet tarkastamassa kattosi kunnon, joten osaamme laskea hintaan mukaan kaiken tarvittavan, kuten kattoikkunoiden uusimisen, uusien eristeiden asentamisen, räystäskourujen huoltomaalaamisen tai oravaesteiden asentamisen. Katon uusimisen yhteydessä katto voi muuttua radikaalistikin, sillä katosta voidaan muokata aiempaa loivempi tai kaltevampi. Tiilikaton tilalle voidaan asentaa peltikatto, ja vanha peltikatto voidaan korvata huopakatolla. Olemme erityisen ihastuneita huopakattojen toimivuuteen ja tiiviyteen, mutta annamme puolueetonta tietoa kaikista katoista, ja teemme kaikkien kattojen kattotyöt yhtä hyvin.

Mikkelin lisäksi Kattokorjaus-palvelu toimi myös Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Pieksämäellä, Puumalassa sekä Savitaipaleella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mikkelissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mikkelissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Mikkelin alueella!