Vesikourujen puhdistus Mikkeli – miksi tehdä asioista sen vaikeampia kuin ne ovat?

Voitko uskoa, että vesikourujen puhdistus Mikkelissä ei vaadi kuin muutaman minuutin aikaasi? Sen jälkeen voit itse lähteä huolettomin mielin vaikkapa kevään ensimmäisiä perennoita istuttelemaan tai mökille keräämään syksyn viimeiset sienet.

Kattopalvelumme on nimittäin tehnyt vesikourujen puhdistuksesta Mikkelissä suorastaan hävyttömän helppoa. Kun annat kokeneiden kourumestareidemme tehdä työt puolestasi, hoituu askare pois päiväjärjestyksestäsi harvinaisen nopeasti ja vaivattomasti.

Poistamme roskat ränneistä kaikenlaisissa kohteissa omakotitaloista maneeseihin ja kerrostaloihin. Tietenkin otamme puhdistaaksemme myös lyhyemmät kourumitat.

Lisäksi palveluumme kuuluu hulppea kaupanpäällinen; puhdistuksen yhteydessä käymme sadevesijärjestelmän läpi mahdollisten vikojen ja puutteiden varalta. Samalla silmäilemme kattoakin.

Jos jokin kokonaisuudessa pistää silmiimme, tuomme havainnot tietoosi ja voimme tehdä hyvän tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä. Tiimistämme löytyvät parkkiintuneet kädet kaikkiin kattotöihin vesikourujen puhdistuksesta katon paikkaukseen, sammaleenpoistoon ja piipunhatun asennukseen.

Ota siis yhteyttä vaikkapa jo tänään! Mikkeliläisten ohella palvelemme mielellämme myös hirvensalmilaisia, mäntyharjulaisia, kangasniemeläisiä, puumalalaisia, juvalaisia ja savitaipalelaisia.

Vesikourujen puhdistus kannattaa teettää osana katon syys- tai keväthuoltoa. Siten toimenpiteestä on eniten iloa ja hintakin on isomman urakan yhteydessä edullisempi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mikkelissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mikkelissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Mikkelin alueella!

Näistä 4 syystä mikkeliläisen ei kannata ryhtyä rännien puhdistukseen itse

Mikkeliläinen, älä enää edes harkitse rännien puhdistusta itse. Keksimme ainakin neljä hyvää syytä, joiden vuoksi rännien puhdistukseen ei kannata käyttää tuntiakaan vapaa-aikaa.

Näistä syistä rännien puhdistus Mikkelissä on paras jättää ammattilaiselle:

  • Puhdistustulos – ammattilaisen ja amatöörin työnjäljessä on selkeä ero. Näin ollen rännien puhdistus itse ei ole myöskään yhtä hyödyllistä.
  • Kotitalousvähennys. Vähennystä et saa itse tehdystä työstä lainkaan.
  • Työturvallisuus. Maasta käsin vesikourujen puhdistus ei onnistu niin hyvin kuin olisi suotavaa, ja tikkailla huojuessa työ taas on vaarallista.
  • Sadevesijärjestelmä voi kaivata puhdistuksen ohella muutakin huoltoa tai jopa korjausta. Edes isommat viat ja puutteet eivät aina pistä amatöörin silmään, ja todennäköisesti et osaa niitä ainakaan korjata omin käsin.

Kaiken keskiössä on kuitenkin vapaahetkien arvo, joka on korvaamaton. Perhe, ystävät, lemmikit ja harrastukset ansaitsevat huomiosi. Esimerkiksi ravintolailta puolison kanssa olisi hassua delegoida ulkopuoliselle ammattilaiselle – saatikka kuntosalikäynti!

Anna siis meidän poistaa roskat ränneistä puolestasi ja nauti itse sillä välin siitä, mitä elämällä on tarjottavanaan. Laskun voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, mutta todennäköisesti vesikourujen puhdistushinta ei koettele budjettisi rajoja.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus, vuotavien rännien paikkaus, ruosteisen sadevesijärjestelmän uusiminen… käytä rahasi ennemmin rännien säännölliseen puhdistukseen!

Rännien puhdistus Mikkelissä on kannattavaa, sillä se säästää sievoisen summan monissa muissa huolto- ja korjauskuluissa. Esimerkiksi tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus, vuotavien rännien paikkaus, ruosteisen sadevesijärjestelmän uusiminen, sadevesijärjestelmän huoltomaalaus, homeisten otsalautojen maalaus, lahojen otsalautojen uusiminen ja kaadon säätäminen eivät ole tarpeen niin usein.

Rännien puhdistus ehkäisee erinomaisen tehokkaasti etenkin ruostevaurioita. Ränneissä pesivät lehdet, risut ja muu bioroska varastoivat sekaansa kosteutta, joka puolestaan houkuttelee ruostetta. Ruoste taas voi saatella uudenkin sadevesijärjestelmän pian varhaiseläkkeelle.

Luonnollisesti myös tukosten todennäköisyys pysyy hienosti minimissään, jos rännit vain puhdistetaan tarpeeksi usein. Sekä bioroska että niiden sekaan kertyvä jää ovat omiaan tukkimaan sadevesijärjestelmän pahemman kerran, jos rännien puhdistus unohtuu.

Jos maito on jo kuitenkin jo läikkynyt ja sadevesijärjestelmä huonossa jamassa, älä epäröi kääntyä silloinkaan meidän puoleemme. Kattopalvelustamme saat kohtuuhintaista ammattiapua kaikkiin sadevesijärjestelmän kunnossapito- ja kunnostustöihin vesikourujen puhdistuksesta tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaukseen Mikkelin alueella!