Kattohuolto Mikkeli

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon ja esimerkiksi rivitalon katto pysyy huomattavasti paremmassa kunnossa, kun muistat säännölliset kattohuollot Mikkelissä. Katto on puhdistettava puolen vuoden välein. Rännitkin tarvitsevat puhdistamista näin usein. Omaa tai taloyhtiön kattoa ei ole pakka kiivetä huoltamaan itse, vaan kattohuollot voi teettää pätevillä ammattilaisillamme. Ota yhteyttä Mikkelissä, Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Pieksämäellä, Puumalassa sekä Savitaipaleella, niin tulemme tekemään kaikki kattohuollot.

Huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton puolivuosittainen puhdistaminen ei yksin riitä. Lisäksi tarvitaan sammaleenpoistoa, varsinkin katon vanhetessa. Peltikatot eivät yleensä sammaloidu, mutta ruostetta voi esiintyä, joten kattomaalaukset ovat enemmän kuin hyvä idea. Tiili- ja huopakatot voidaan pinnoittaa, ja näin kannattaa toimia, jotta katto sammaloituisi, likaantuisi ja rapautuisi vähemmän.

Kattokorjaus-palvelun ammattilaisilta saatte myös kattovarusteiden huollot, katon pesut, lumen pudotukset ja jään sekä jääpuikkojen poiston katolta. Lumet pudotetaan aiheuttamatta vaaratilanteita tai rikkomatta kattoa. Tarvittaessa hoidamme liikennejärjestelyt, ja kuljetamme lumet pois pihasta. Jää saadaan sulamaan nerokkaalla kikalla, eli käyttämällä kuumaa vesihöyryä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mikkelissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mikkelissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Mikkelin alueella!