Kattoremontti & Kattotyöt Mäntsälä

Kattokorjaus-palvelu on oikea valinta niin taloyhtiön kuin yksityisasiakkaankin kattoremontteihin ja muihin kattotöihin Mäntsälässä. Meillä on kokemusta kaikista katoista, eniten kuitenkin huopakatoista. Vaikka olemmekin liikkuneet erityisesti huopakatoilla, tunnemme tiilikatot ja peltikatot varsin hyvin. Näin ollen osaamme suorittaa erinomaisella ammattitaidolla kaikkien erilaisten kattojen huollot, remontit ja korjaukset.

Omakotitalon, rivitalon, kerrostalon ja kesämökin katon ikää voi pidentää huoltamalla sitä säännöllisesti ja tekemällä kaikki kattokorjaukset heti, kun tarvetta ilmenee. Esimerkiksi huonokuntoisten kattoikkunoiden tai rikkinäisten kattotiilien uusiminen ehkäisee kosteusvaurioita ja ennenaikaista kattoremonttia. Kun katon uusiminen viimein on edessä, teemme sen täyden palvelun pakettina, ja laskemme sille varsin kilpailukykyisen hinnan. Kattoremonttiin voidaan yhdistää monenlaisia kattotöitä aina lintuverkkojen asentamisesta piipun pellittämiseen ja muihin peltisepäntöihin. Kustannuspuolen voi hoitaa kotisivujemme kautta haettavissa olevalla rahoituksella, ja kotitalousvähennys tuo säästöjä yksityisasiakkaalle. Käänny ammattilaistemme puoleen kaikissa kattoasioissa myös Myrskylän naapurikunnissa eli Kärkölässä, Orimattilassa, Pukkilassa, Askolassa, Pornaisissa, Sipoossa, Järvenpäässä, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Hausjärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mäntsälässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mäntsälässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!