Vesikourujen puhdistus Mäntsälä – ei pakollista, mutta kannattavaa

Vesikourujen puhdistus Mäntsälässä ei ole pakollista niin kuin vaikkapa kattoturvatuotteiden asennus ja huolto. Se on kuitenkin erittäin kannattavaa.

Päällimmäisenä mielessä ovat rahalliset säästöt muissa huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Kun rännit puhdistetaan säännöllisesti, esimerkiksi ruostevaurioiden korjaukseen ja tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaukseen ei tarvitse sijoittaa tämän tästä.

Koska tukokset loistavat poissaolollaan, myöskään tukosten aiheuttamien haittojen korjaus ei kuihduta lomabudjettiasi. Sadevesijärjestelmän tukokset ovat omiaan aiheuttamaan esimerkiksi hometta ja lahovaurioita räystäälle ja julkisivuun, mutta voivat poikia joskus paljon pahempiakin ongelmia – kuten kattovuotoja.

Älä kuitenkaan käy sadevesijärjestelmän kimppuun itse. Tilaa rännien puhdistus ennemmin meiltä.

Kattopalvelustamme saat asiansa osaavat kourugurut osoitteeseen kuin osoitteeseen Mäntsälän alueella! Palvelemme myös Mäntsälän lähiseudulla Kärkölästä Orimattilaan, Pukkilasta Askolaan ja Pornaisista Sipooseen – Järvenpäätä tietenkään unohtamatta.

Puhdistuksen yhteydessä sadevesijärjestelmä on kätevää käydä läpi muidenkin huollon ja korjauksen tarpeiden varalta, ja sen teemmekin täysin veloituksetta. Tarpeen mukaan voimme antaa loistotarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä.

Ota siis yhteyttä, kun kevät tai syksy tekee tuloaan ja vesikourut huhuilevat kausittaista puhdistustaan. Kattopalvelustamme saat myös muut kattosi kausihuoltoon kuuluvat toimenpiteet kilpailukykyiseen ja kotitalousvähennyskelpoiseen hintaan!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mäntsälässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mäntsälässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Mäntsäläläinen, vapaa-ajallesi on parempaakin käyttöä kuin rännien puhdistus!

Yhdenkään mäntsäläläisen ei tarvitse – eikä kannata – ryhtyä rännien puhdistukseen itse. Rännien puhdistus itse ei nimittäin ole ihan niin helppoa kuin voisi kuvitella. Yleensä siitä seuraa vain hampaiden kiristelyä ja kunnon hartiajumi.

Kotikonstein rännien puhdistus tehdään useimmiten kourukolalla tai muulla vastaavalla pitkävartisella työkalulla. Maasta käsin työskentely on kuitenkin hankalaa, eikä kaikkien rakennusten osalta edes mahdollista.

On toki olemassa pieni joukko uhkarohkeita mäntsäläläisiä, jotka nousevat tikkaille ja kaapivat kourut puhtaaksi auki leikatulla ketsuppipullolla. Talkoiden ”jatkot” vietetäänkin sitten terveyskeskuksen päivystyksessä.

Ja sitä paitsi keksit vapaa-ajallesi varmasti paljon parempaakin käyttöä kuin rännien puhdistus. Mäntsälässä riittää virikkeitä kuntosaleista kirpputoreihin ja koirapuistoihin!

Syksy ja kevät ovat rännien puhdistukseen parhaat ajankohdat, mutta myös sienestys- ja pihanlaittosesonki ovat silloin parhaimmillaan. Eikö kevään ensimmäiset ja syksyn viimeiset lämpimät päivät olisikin paljon mukavampi viettää vaikkapa koko perheen kanssa sienimetsällä tai kasvimaata möyhien?

Sitähän mekin! Ota siis yhteyttä ja tilaa rännien puhdistus Mäntsälässä tai lähialueilla sijaitsevaan kohteeseesi katonkorjauspalvelumme kautta.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus helposti ja nopeasti

Aivan kuten vesikourujen puhdistus, myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on mahdollista tehdä kahdella tavalla – helposti tai vaikeasti. Jos haluat päästä tukoksista eroon helpoimman ja nopeimman kaavan mukaan, kannattaa tämäkin askare jättää kokeneiden kourugurujemme huoleksi.

Pitkän kokemuksen ansiosta myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus on meille rutiinihomma, johon ei kauaa vierähdä. Edes korkeat kohteet eivät tuota meille ongelmia, eikä sadevesijärjestelmä kärsi operaation yhteydessä vaurioita.

Kannattaa silti pitää mielessä, että rännien säännöllinen puhdistus pitää tukokset loitolla erittäin tehokkaasti. Kun roskat poistetaan ränneistä joka kuudes kuukausi, pysyy sadevesijärjestelmän toimintakyky hienosti yllä.

Älä laiminlyö sadevesijärjestelmän tarpeita edes rahasyistä. Rännien puhdistus ja jopa tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus on huomattavasti edullisempaa kuin antaa sadevesijärjestelmän kärsiä vaivoistaan niin pitkään, että se on lopulta uusittava. Jos kaipaat joustoa talouteen, laskumme voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Kun sadevesijärjestelmäsi kaipaa mitä tahansa huomiota, saat meidät kiinni kätevästi sekä sähköisesti että soittamalla. Katonkorjauspalvelumme kourugurut ovat valmiit palvelukseesi Mäntsälässä ja Mäntsälän lähialueille ympäri vuoden!