Huopakattoremontti Mäntsälä

Huopakattoremontti Mäntsälä – rohkaise mielesi, ja pyydä tarjous vaikkapa jo tänään! Kun kodin, mökin tai vaikkapa autotallin huopakattoremontti alkaa häämöttää horisontissa, ei urakkaa kannata sen kummemmin viivyttää. Viivyttelytaktiikka ampuu itseään jalkaan pahemman kerran.

Elinkaarensa loppupuolella oleva huopakatto on nimittäin siitä hyvin arvaamaton, että sen kunto saattaa romahtaa ihan yhtäkkiä. Katto voi esimerkiksi vuotaa vedet välipohjaan, kastellen siellä olevat puurakenteet ja eristeet pahemman kerran.

Mitä huonommassa kunnossa katto on, sen haastavampi urakka huopakattoremontti tulee tietenkin olemaan. Tämä näkyy suoraan sekä urakan aikataulussa että hintalapussa.

Mikäli huopakattoremontti Mäntsälässä sijaitsevassa kohteessasi on siis alkanut tuntua vähääkään ajankohtaiselta, ota meihin yhteyttä mitä pikimmiten. Tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista pyydät meiltä näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta näpäyttämällä. Se vie vain hetken verran arvokasta vapaa-aikaasi!

Laita korvan taa, että palvelualttiit asiantuntijamme ovat valmiit rientämään avuksesi myös Mäntsälän lähiseudulle. Meiltä voit tilata huopakattoremontit Mäntsälän ohella esimerkiksi näillä paikkakunnilla: Kärkölä, Orimattila, Pukkila, Askola ja Järvenpää. Samoin muu Uusimaa kuuluu palveluverkostoomme – taajamakohteista aina saariin saakka!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mäntsälässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mäntsälässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Palahuopakattoremontti Mäntsälä – miksi tilata juuri meiltä?

Palahuopakattoremontti Mäntsälä – miksi tilaisit urakan nimenomaan kattoremonttipalvelustamme, etkä naapurifirmasta? Huopa- tai palahuopakattoremontteja Mäntsälässä toteuttaa moni urakoitsija, ja kilpailu on kieltämättä kovaa…

Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Mäntsälässä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelustamme, saat rahoillesi kuitenkin mitä parasta vastinetta. Tiimillämme on huopakattoremonteista timantinluja kokemuspohja jo ennestään, minkä ansiosta hommat hoituvat meiltä rutiinilla alusta loppuun.

Voit luottaa urakan käsiimme huolettomin mielin, olipa kyseessä sitten palahuopa- eli bitumipaanukatto, tiivissaumakate tai kolmiorimakatto. Tiimimme tuntee jokaisen näistä huopakattotyypeistä kuin omat taskunsa!

Takaamme, että edes kaikkein hankalimmat huopakattoremontit eivät laita meille jauhoja suuhun. Mikäli kattosi välistä löytyy esimerkiksi kosteusvaurioita, pikku eläinten repimiä eristevilloja tai muuta vastaavaa problematiikkaa, laitamme kattoparan kuntoon muitta mutkitta.

Ja mikä parasta, vankan kokemuspohjamme ansiosta tietenkin myös urakan budjetti pysyy tehokkaasti aisoissa. Hinta-laatusuhteemme onkin huipputasoa.

Miksi siis et tilaisi huopa- tai palahuopakattoremonttia Mäntsälässä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta? Lämpimästi tervetuloa osaksi jo ennestään tyytyväistä asiakaskuntaamme!

Huopakaton uusiminen Mäntsälä – mistä tunnistan huopakattoremontin tarpeen?

Huopakaton uusiminen Mäntsälä, ajoitus on avainasemassa urakan aikataulun ja budjetin hallitsemisen kannalta. Mutta milloin huopakaton uusiminen Mäntsälässä on ajankohtaista, ja mistä huopakattoremontin tarpeen tunnistaa?

Hyvä kysymys, sillä huopakattoremontin ajoitus riippuu yleensä täysin katosta. Esimerkiksi katolle tehdyt huollot ja korjaukset, tontin olosuhteet sekä tietenkin asennustyön ja kattomateriaalien laatu vaikuttavat siihen paljon.

Näistä merkeistä voit kuitenkin päätellä, että huopakaton uusiminen Mäntsälässä sijaitsevassa kohteessasi saattaisi olla jo tarpeen:

 • Katto on kasvuston valtaama. Kun kattoa ei enää saada pidettyä sammaleettomana kausipuhdistusten tai edes kasvustontuhokäsittelyn ja uudelleenpinnoituksen voimalla, on aika laittaa huovat uusiksi.
 • Katon vedenpitävyys on yhtä isoa kysymysmerkkiä. Jos katto vuotaa vähän joka puolelta, todennäköisesti sen remontointi on varmempi ja kustannustehokkaampi ratkaisu kuin paikkaus.
 • Katto on ikänsä puolesta valmis eläkkeelle. Huopa- ja bitumikattojen maksimi-ikä on noin neljäkymmentä vuotta.
 • Katto painui tai notkahti lumitaakan alla.
 • Puu kaatui katon päälle.

Onko tutun kuuloista? Ota rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme!

Palahuopakaton uusiminen Mäntsälä – katon heikko eristyskin voi olla hyvä syy laittaa katto uusiksi!

Palahuopakaton uusiminen Mäntsälä, aina syy ei ole sammaleessa, vuodoissa, ikääntymisessä tai lumi- tai myrskyvaurioissa. Joskus urakan kimmokkeena voi olla myös katon heikko eristys.

Katon kehno lämmöneristys näkyy nimittäin suoraan kiinteistön lämmityskuluissa. Jos katon kautta pääsee karkaamaan lämpöä koko ajan harakoille, voi ilmiö poikia omakotitalosi, mökkisi tai piharakennuksen lämmityskuluihin vuosien mittaan varsin muhkeat lisät.

Kaiken kukkuraksi katon surkea lämmöneristys heikentää asumismukavuutta. Jos nurkissa vetää, voi syy hyvinkin olla katon huonossa eristyksessä.

Onneksi kattoremonttipalvelumme asiantuntijat taipuvat myös huopakaton lisäeristykseen ongelmitta! Tilatessasi huopa- tai palahuopakaton uusimisen Mäntsälässä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, voimme mainiosti parannella kattosi eristystä niiltä osin kuin se on puutteellinen – jopa kokonainen katon energiaremontti onnistuu.

Huomaa, että katon eristykseen ja energiatehokkuuteen tehtävät muutokset vaativat yleensä luvan Mäntsälän rakennusvalvonnalta. Meiltä saat kuitenkin tarvittaessa ja halutessasi neuvoja myös lupa-asioiden selvittelyyn, jottei huopa- tai palahuopakaton uusiminen Mäntsälässä sijaitsevassa kohteessasi jäisi muodollisuuksista kiinni.

Huopakattoremontin yhteydessä kattotuotteetkin kannattaa päivittää

Mäntsäläläinen, huopakattoremontti on mitä paras tilaisuus päivittää niin katto kuin kattotuotteetkin tähän päivään. Kattotuotteiden uusiminen onnistuu huopakattoremontin yhteydessä harvinaisen helposti ja edullisesti!

Kattotuotteita ovat esimerkiksi nämä:

 • Kattoturvatuotteet (kuten lumiesteet, lapetikkaat, kattosillat ja palotikkaat)
 • Sadevesijärjestelmä
 • Piipunhattu
 • Pieneläinesteet
 • Lintupiikit
 • Kattotarkastusluukku
 • Kattoikkunat ja -kuvut
 • Aurinkopaneelit

Huomaa, että vanhat kattotuotteet saattavat aiheuttaa katollesi myös vakavia turvallisuus- ja vuotoriskejä. Tämä on toinen syy, jonka vuoksi emme yleensä voi suositella kattotuotteiden ”uusiokäyttöä” kattoa remontoitaessa.

Lisäksi voimme tietenkin asentaa huopakattoremontin yhteydessä kokonaan uusia kattotuotteita ja -läpivientejä. Tänä päivänä varsinkin aurinkopaneelit ja kattokuvut ovat suosittuja hankintoja.

Ota yhteyttä ja kerro, millaisin kattotuottein uusi huopakattosi viimeisteltäisiin! Huopakatemestarimme asentavat kaikki huopakaton kattotuotteet viimeisen päälle ammattitaitoisesti.

Ethän jätä huopakattoremonttia Mäntsälässä sijaitsevassa kohteessasi puolitiehen edes taloudellisilla perusteilla? Sen lisäksi, että hintatasomme on hyvin kilpailukykyinen ja työmme kotitalousvähennyskelpoista kulua, kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta. Rahoituksella makselet uuden kattosi kaikkine kattotuotteineen rennosti erissä niin halutessasi.