Kattohuolto Mäntsälä

Meidän kauttamme saat kattohuollot Mäntsälään hyvällä hinta-laatusuhteella! Ammattilaisemme hoitavat niin kerrostalojen, rivitalojen, omakotitalojen kuin kesämökkienkin kattohuollot, ja saavat katon näin kestämään pidempään – ja pysymään paremmassa kunnossa koko elinkaarensa ajan. Huoltamatta jäänyt katto ruostuu, sammaloituu ja altistuu kattovuodoille. Tilanne voidaan vielä korjata, jos katto ei ole vielä kauttaaltaan huonossa kunnossa. Jonkin aikaa huoltamatta ollut tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto voidaan pelastaa puhdistamalla katto ja maalaamalla se. Katon harjaus ei luultavasti riitä puhdistamaan kattoa, vaan se tarvitsee kattopesua tai sammaleentuhokäsittelyä. Maali- tai suojapinnoitteen uusiminen auttaa kattoa hylkimään likaa ja kasvustoja sekä kestämään kulutusta paremmin jatkossa.

Jotta katon kunto pysyisi tasaisen hyvänä, kannattaa katto puhdistaa kahdesti vuodessa. Samalla on aika puhdistaa ja huuhdella sadevesikourut sekä tehdä huolellinen kattotarkastus. Katon kuntoa tuetaan myös tilaamalla lumenpudotus, jos katolle on kertynyt turhan painava lumivaippa. 

Tilaa kaikki taloyhtiön tai oman katon kattohuollot Kattokorjaus-palvelulta myös Kärkölässä, Orimattilassa, Pukkilassa, Askolassa, Pornaisissa, Sipoossa, Järvenpäässä, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Hausjärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mäntsälässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mäntsälässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!