Kattoremontti & Kattotyöt Lohja

Kattokorjaus-palvelu osaa vastata kaikkiin taloyhtiön ja yksityisasiakkaan katon tarpeisiin, eli toteuttaa kaikenlaiset kattoremontit ja muut kattotyöt Lohjalla. Osaamme myös kertoa, miten katto saadaan kestämään mahdollisimman kauan. Et tarvitse ennenaikaista kattoremonttia, jos teetät katon huollot säännöllisesti, ja korjaat kaikki pienetkin vauriot nopeasti. Etenkin huopakatot ovat meille tuttuja, ja näin ollen osaamme kertoa kaikki konstit niiden elinkaaren pidentämiseen. Tunnemme toki myös tiilikatot ja peltikatot, ja saat meiltä kaikki peltisepäntyöt, tiilikattohuollot sekä esimerkiksi peltikaton huoltotoimenpiteet.

Omakotitalon tai kesämökin kattotöistä saa kotitalousvähennystä, mikä on jälleen yksi hyvä syy asioida kanssamme. Verkkosivujemme kautta löydät myös joustavan rahoituksen, minkä avulla yllättävätkin kattourakat saa hoidettua kiireesti alta pois.

Ota Kattokorjaus-palvelu luottokumppaniksi myös kaikkiin kerrostalon tai rivitalon kattotöihin. Katon uusiminenkin sujuu sutjakkaasti, kun paikan päälle porhaltaa lauma ammattitaitoisia ja motivoituneita kattoalan ammattilaisia. Uusi katto viimeistellään asentamalla lintuverkot. Jos vanhoja kattovarusteita ei voida enää käyttää uudelleen, uusimme kattoikkunat, sadevesijärjestelmän ja esimerkiksi kattoturvatuotteet. Toimimme niin Lohjalla kuin Inkoossa, Karkkilassa, Raaseporissa, Salossa, Siuntiossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lohjalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lohjalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!