Kattohuolto Lohja

Pidennät katon käyttöikää, kun teetät katon huollot Lohjalla säännöllisesti. Samalla vähennät katon vaurioita, ja pidät katon siistinä ja hyvännäköisenä aivan viime vuosiin asti. Kaikissa kattohuolloissa katon puhdistuksesta katon maalaamiseen on tärkeää ottaa huomioon katon materiaali. Jos kattoa huolletaan epäsopivalla tavalla, voi katto jopa vaurioitua. Kattokorjaus-palvelu on liian kokenut ja ammattitaitoinen kattofirma tehdäkseen tällaisia virheitä, joten meiltä saavat luotettavaa palvelua kaikki taloyhtiöt ja yksityisasiakkaat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kesämökin, kerrostalon, omakotitalon tai vaikka rivitalon huolloista. Lohjan lisäksi palvelemme myös Inkoossa, Karkkilassa, Raaseporissa, Salossa, Siuntiossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä.

Katon kevät- ja syyshuollot toistuvat joka vuosi. Ne tarkoittavat rännien puhdistamista, kattotarkastusta ja tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton tai huopakaton puhdistamista roskista. Roskien poisto katolta pidentää sammaleentuhokäsittelyjen ja kattomaalausten uusimisvälejä, sillä puhdas katto sammaloituu tai ruostuu vähemmän. Tiilikatto ja huopakatto saavat lisää suojaa kasvustoja ja muita rasituksia vastaan, kun ne pinnoitetaan uudelleen.

Toisinaan Lohjallakin tarvitaan lumenpudotusta. Muista silloinkin Kattokorjaus-palvelu, niin lumet tulevat pudotettua hallitusti ja turvallisesti.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lohjalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lohjalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!