Vesikourujen puhdistus Lohja – säkenöivää puhtautta!

Mistä kannattaa tilata vesikourujen puhdistustyöt Lohjalla? Jos tyytyväisiä asiakkaitamme on uskominen, on katonkorjauspalvelumme mitä luotettavin valinta.

Rännitiimimme koostuu alan huippuammattilaisista, joille edes korkeat kohteet eivät ole muuta kuin tilaisuus todistaa taitonsa. Rännimestareidemme jäljiltä sadevesijärjestelmä suorastaan säkenöi puhtauttaan!

Kun roskat ovat poissa, pysyvät niin ruoste kuin tukoksetkin sadevesijärjestelmästä tehokkaasti loitolla. Myöskään jään aiheuttamat vauriot eivät ole niin todennäköisiä.

Laatupalvelustamme pääset nauttimaan osoitteessa kuin osoitteessa Lohjan alueella. Lisäksi palveluverkostomme kattaa Lohjan lähialueet Inkoosta Karkkilaan, Raaseporista Saloon ja Siuntiosta Somerolle.

Mitä hintoihin tulee, meillä et maksa A-luokan palvelusta mansikoita. Pitkällä kokemuksella työt hoituvat joutuisasti ja turhia kuluja kaihtaen.

Tarkkaa summaa emme kuitenkaan vielä pysty sanomaan, sillä laskemme hinnat kohdekohtaisesti. Helpointa on pyytää meiltä suoraan tarjous.

Muista, että työn osuus hinnasta on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Kotitalousvähennys on yksityishenkilöille suunnattu verovähennys, jota myönnetään sekä kotona että vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta! Vastaamme hintatiedusteluihin kaikkina vuodenaikoina.

Rännien puhdistus palvelee parhaiten tarkoitustaan, kun katto puhdistetaan sitä ennen. Katonkorjauspalvelustamme löytyvät alansa mestaritekijät myös katon puhdistukseen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lohjalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lohjalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Aina rännien puhdistus ei riitä – meiltä myös sadevesijärjestelmän kunnostustyöt Lohjalla ja lähiseudulla

Rännien puhdistus ylläpitää sadevesijärjestelmän peruskuntoa erittäin hyvin. Lohjalaisen ei kuitenkaan kannata tuudittautua siihen harhaluuloon, että pelkkä puhdistus riittäisi ikuisuuksiin.

Toisinaan esimerkiksi kaadon eli vesikourujen kulman säätäminen voi olla tarpeen, jotta sadevesijärjestelmä suoriutuisi tehtävistään odotetulla tavalla. Ruostevaurioiden korjaus, sadevesijärjestelmän uudelleenmaalaus, vuotavien rännien paikkaus ja ruosteisten kourukoukkujen uusiminenkin saattaa olla aiheellista jossain vaiheessa sadevesijärjestelmän elinkaarta.

Silloin tällöin myös otsalaudat eli vesikourujen kiinnityspisteinä toimivat laudat kaipaavat huomiota. Esimerkiksi homeisten otsalautojen pesu ja uudelleenmaalaus sekä lahojen otsalautojen vaihto ovat melko tavallisia toimenpiteitä.

Kun edes korjaustyöt eivät enää auta, on sadevesijärjestelmä aika uusia. Tunnollisesta puhdistuksesta ja korjaustöistä huolimatta jokainen lohjalainen sadevesijärjestelmä tulee joskus tiensä päähän.

Meille sadevesijärjestelmän uusiminen on kuitenkin viimesijainen vaihtoehto. Vaikka uuden sadevesijärjestelmän asennuskin onnistuu meiltä muitta mutkitta, on vanhan huoltaminen ja korjaaminen tiettyyn pisteeseen asti huomattavasti helpompaa ja edullisempaa. Samalla säästyy luontoakin.

Jotta sadevesijärjestelmäsi saisi kaikki kaipaamansa palvelut ajallaan, arvioimme sen yleiskunnon rännien puhdistuksen yhteydessä aina täysin veloituksetta. Samalla voimme tehdä mitä parhaan tarjouksen muistakin suosittelemistamme huolto- tai korjaustöistä.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi säästää sievoisen summan                                                                                                                           

Menikö sadevesijärjestelmä tukkoon? Tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus voi vielä pelastaa oikealta murhenäytelmältä – ja isoilta laskuilta.

Tukokset rasittavat ennen kaikkea sadevesijärjestelmää itseään. Niiden takia sadevesijärjestelmä viipyilee kosteana pitkiä aikoja sateiden jälkeen, mikä puolestaan houkuttelee ruostetta.

Veden- ja bioroskansekainen massa myös painaa paljon. Talven tullen se jäätyykin helposti, ja jää puolestaan voi painaa peräti 900 kiloa kuutiolta. Sadevesijärjestelmää ei ole suunniteltu kestämään näin suuria taakkoja pitkiä ajanjaksoja kerrallaan, joten ongelmia ilmaantuu ennen pitkää aivan varmasti.

Kaiken kukkuraksi tukokset ohjaavat katolta virtaavat vedet mihin sattuu. Jos vesi ei valu valtoimenaan alas keskeltä räystästä, patoutuu se katolle. Seurauksena voi olla mitä vain homeisista ja lahoista laudoista rapisevaan rappaukseen ja kattovuotoihin.

Ota siis pikaisesti yhteyttä katonkorjauspalveluumme, jos havaitset tukoksen oireita. Rännimestarimme ovat käytettävissäsi Lohjalla ja Lohjan lähiseudulla jopa kylmimpään talviaikaan!

Mikäli tukos on jo ehtinyt aiheuttaa haittaa, voimme tehdä samalla hyvän tarjouksen vaadittavista korjaustoimenpiteistä – oli se sitten lahojen otsalautojen vaihtoa tai vuotavan katon paikkausta. Laskun voit maksaa halutessasi myös erissä kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.