Vesikourujen puhdistus Lieto – meiltä löytyy osaavia käsiä kasvavan Liedon tarpeisiin!

Liedon asukasmäärä on kasvanut tasaisesti aina 80-luvulta tähän päivään, ja vesikourujen puhdistuspalveluiden tarve asukasluvun kanssa käsi kädessä. Harva lietolainen haluaa käyttää vapaa-aikaansa rännien puhdistukseen – eikä se ole järin fiksuakaan.

Jos vietät vapaaillat, viikonloput ja lomapäivät itsekin mieluummin vaikkapa kukkia istuttaessa, sienestäen tai elokuvia katsellen, ota yhteyttä katonkorjauspalveluumme! Me teemme vesikourujen puhdistustyöt pitkällä kokemuksella Liedossa ja lähialueilla, kuten Aurassa, Paimiossa, Pöytyällä, Turussa, Kaarinassa ja Marttilassa.

Putsaamme rännit rutiinilla kaikenlaisissa kohteissa. Meillä on roppakaupalla kokemusta esimerkiksi omakotitalon, kerrostalon ja piharakennusten vesikourujen puhdistuksesta, mutta myös maatalousrakennukset, koulut ja liiketilat saavat meiltä ykkösluokan palvelua.

Samalla voimme puhdistaa katonkin. Siten siellä lojuvat roskat eivät valahda kourujen täytteeksi heti, kun silmä välttää.

Kun kaikki on valmista, vilkaisemme kokonaisuutta vielä muiden huollon tai korjauksen tarpeiden varalta. Mikäli sanomisen varaa löytyy, saat meiltä halutessasi hyvän tarjouksen toimenpidesuosituksistamme.

Rupeaman päätteeksi kirjoitamme laskun, jonka voit maksaa joko kerralla tai erissä kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella. Rännien puhdistus on kuitenkin meille niin pieni työ, että todennäköisesti rahoitukseen ei tarvitse turvautua.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous! Muista, että siihen sisältyvä työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Liedossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Liedossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Liedon alueella!

Rännien puhdistus Liedossa ehkäisee monia sadevesijärjestelmän vikoja ja vaurioita

Pitkän uramme aikana olemme todenneet, että rännien puhdistus Liedossa on paras tehdä ainakin kaksi kertaa vuodessa. Siten sadevesijärjestelmä pysyy huomattavasti paremmassa kunnossa.

Jos rännien puhdistustyöt laiminlyödään, ongelmia aiheuttaa esimeriksi lehtien, risujen ja neulasten sekaan kertyvä kosteus. Kun sadevesijärjestelmä ei pääse kuivumaan kunnolla, alkaa se ruostua.

Ruoste voi tehdä ajan kanssa jopa reikiä. Joskus vuotavan sadevesijärjestelmän korjaus on mahdollista, mutta pahasti ruostunut sadevesijärjestelmä on helpointa ja edullisinta uusia kokonaan.

Talvella roskainen ja kosteahko sadevesijärjestelmä myös jäätyy hyvin nopeasti. Jää voi tehdä hallaa jopa alumiinisille ja muovisille vesikouruille, jotka ovat ruosteelle immuuneja. Esimerkiksi halkeamat ja murtumat ovat tyypillisiä.

Jää voi aiheuttaa haittaa myös siksi, että se painaa huomattavasti enemmän kuin vesi. Sadevesijärjestelmä on suunniteltu kestämään vain tilapäistä kuormaa ja koko talven ränneissä möllöttäviä jäätukkeja se ei siedä kuin ihmeen kaupalla. Vähimmillään kaato vääntyy väärään kulmaan, mutta sekin on mahdollista, että vesikouru repeää kokonaan irti räystäästä.

On siis perusteltua sanoa, että rännien puhdistus säästää lietolaiselta paljon rahaa. Mitä parempi puhdistustulos, sen enemmän säästöä syntyy!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – pidä rännit puhtaana, niin vältät tämänkin menoerän

Rännien puhdistus Liedossa pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta, mutta toisaalta se pitää myös tukokset loitolla. Näin ollen säästät tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avauksessakin.

Tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus ei tosin ole kallista. Kokeneet rännimestarimme avaavat tukoksen kuin tukoksen käden käänteessä, jälkiä jättämättä!

Tukoksista voi kuitenkin poikia nopeasti muita kustannuksia. Kun katolta valuvat vedet eivät pääse virtaamaan vesikourujen kautta syöksyputkiin ja syöksyputkista maahan niin kuin niiden kuuluisi, voivat niin katto, räystäs, julkisivu kuin sokkelikin joutua tulilinjalle.

Liedossakin törmää välillä kohteisiin, joissa räystäälle ja julkisivuun on ilmaantunut homekasvustoa ja lahovaurioita – juurikin niille main, josta tukossa oleva sadevesijärjestelmä laskee katolta valuvat vedet alas.

Pitkässä juoksussa on tuntuvasti edullisempaa panostaa rännien puhtaanapitoon kuin olla tämän tästä tukoksia avaamassa ja niiden aiheuttamia vaurioita korjaamassa. Jo pelkästään lahojen otsalautojen vaihto on isompi homma kuin rännien puhdistus.

Jos vesikourujen edellisestä puhdistuskerrasta on siis vierähtänyt jo puolisen vuotta tai yli, pyydä tarjous seuraavasta kausipuhdistuksesta jo tänään! Samalla lomakkeella voit kysyä hintaa tukkeutuneen syöksy- ja alastuloputkien avaukselle, jos räystäältä jo valuu vesi- tai jääputous.