Huopakattoremontti Lieto

Huopakattoremontti Lieto, meiltä, kovan luokan kattoalan ammattilaisilta, kun kattosi kaipaa kipeästi apua. Meidän tavoitteemme on, ettei yksikään huopakatto jäisi oman onnensa nojaan ja pääsisi rapistumaan kosteuden saapuessa kuokkavierailulle. Toteutammekin mieluusti kaikki ne toimenpiteet, joiden avulla vanha katto saadaan taas uuteen uskoon – vaati se sitten rikkinäisen aluskatteen uusimista tai homeisten eristevillojen vaihtamista. Mikäli se meistä on kiinni, kaikki vuotavat, kuluneet tai muuten vain huonokuntoiset katot, joita ei saada enää ehostettua pelkin paikkauksin, uusitaan sovitussa ajassa sekä mutkia oikomatta. Toiminta-alueeseemme kuuluu koko Varsinais-Suomi, joten katto-ongelmien yllättäessä voit olla meihin yhteydessä kauempaakin, vaikkapa jostain etäisestä saarikohteesta saakka. Ei siis huolta, vaikka kotikuntasi olisi Liedon sijaan esimerkiksi Piikkiö, Kaarina, Tarvasjoki, Paimio, Turku tai jokin pienempi paikkakunta, me saavumme paikalle, kun kutsu käy! 

Tee siis katollesi palvelus ja tilaa laadukas huopakattoremontti ajoissa. Näin säästät niin vaivaa kuin kukkaroasikin. Älä päästä kattovariota siihen pisteeseen, että sisäilmaongelmien tai romahtamisriskin takia katon alla ei uskalla enää asustella, vaan ota oitis yhteys meihin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Liedossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Liedossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Liedon alueella!

Palahuopakattoremontti Lieto – sitä parasta laatuaan

Palahuopakattoremontti Lieto, meiltä, kun haluat itse päättää, miltä uusi huopakattosi näyttää. Kokeneet kattoalan ammattilaisemme voivat nimittäin tehdä pelkän remontoinnin lisäksi katollasi monenlaisia temppuja. Usein vanhoja kohteita vaivaa rakenteiden kehno ilmanvaihto, jonka ratkaistaksemme voimme lisätä yläpohjan tuuletusta. Mikäli toimimaton aluskate aiheuttaa harmaita hiuksia, vaihdamme sen remontin yhteydessä, mikä onkin ainoa hyvä hetki aluskatteen uusimiselle. Meiltä saat myös värisuoran kattopalveluita, joiden avulla katosta saadaan entistä toimivampi sekä näyttävämpi kokonaisuus. Asennamme lappeille niin uudet rännit ja vesikourut kuin palotikkaat sekä lumiesteetkin. Mikäli olet aina haaveillut kattoikkunan tuomasta luonnonvalosta, rakennamme sellaisen mieluusti. Sähkökuluissa voit säästää asennuttamalla katolle sarjan aurinkopaneeleita. Asiakkaanamme voit valita myös esimerkiksi katteen värin ja kuvioinnin, joilla koko kohteelle saa luotua uudenlaisen ilmeen.

Tilaa siis laadukas palahuopakattoremontti Liedossa meiltä ja kustomoi siitä omannäköisesi kertomalla meille toiveistasi sekä katon tarpeista. Me hoidamme loput. Ja hyvin hoidammekin. Jokaista pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Siitä voit olla ihan varma.

Huopakaton uusiminen Lieto – luota mieluummin alan ammattilaisiin kuin naapurin Penaan

Huopakaton uusiminen Lieto, on syytä jättää osaaviin käsiin, vaikka kyse olisi ihan pikkuruisen mummonmökin katosta. Tai vaikka naapurin Pena tarjoaisi apuaan puoli-ilmaiseksi. Huovan työstäminen on nimittäin haastavaa puuhaa, jossa voidaan mennä aika metsään jopa ihan huomaamatta. Ihan jo pelkästään kesähelteessä kuumenneella huovalla tepastelu voi aiheuttaa huovan venymisen ja sitä kautta repeytymisen. Harva katemateriaalien valmistajakaan tapaa taata tuotteilleen takuuta, jos ne on asennettu jonkun muun kuin kattoalan asiantuntijan toimesta. Tarkkuutta sekä tiettyjä turvavälineitä vaativat kattotyöt onkin siis parempi luottaa meidän huoleksemme – hoidamme homman mieluusti ja kunnialla loppuun!

Me suoritamme kaikki Liedon kattoremontit aina avaimet käteen -palveluna, jotta sinun ei tarvitsisi turhaan vaivata päätäsi millään edes etäisesti huopakaton uusimiseen liittyvällä. Jätä siis avaimesi meidän kouraamme ja karkaa ihmeessä muihin puuhiin – voit palata hyvillä mielin vasta, kun kaikki on valmista. Huolehdimme niin vanhan katon purusta, tarittavista pohjatöistä, uuden asentamisesta, tilaamiesi kattotuotteiden kiinnittämisestä, purkujätteiden hävityksestä kuin kohteen loppusiivouksestakin.

Palahuopakaton uusiminen Lieto – uusi katto suojaa ikäviltäkin sääolosuhteilta

Palahuopakaton uusiminen Lieto, takaa pääsi päälle katon, joka kestää kovempiakin koettelemuksia. Länsirannikon tuntumassa sää voi vaihdella useaan otteeseen jopa yhden vuorokauden aikana, eikä yllätyksiltä säästytä. Katot tulee rakentaa niin, että ne sietävät räntää, rankkasateita, raskaita lumikinoksia, auringon paahdetta tai ihan mitä tahansa muita luontoäidin erikoisuuksia.

Meiltä saat Suomen sääoloihin soveltuvan katon reiluun hintaan. Meille on nimittäin tärkeää, ettei kukaan joudu kompensoimaan asumisolojaan tai värjöttelemään kylmässä ja vetävässä kodissa vain kustannussyistä. Sen lisäksi, että hinnoittelemme palahuopakaton uusimistyöt aina edullisesti, kohteen tarpeiden sekä muiden ominaisuuksien mukaan, tarjoamme asiakkaillemme myös rahoitusmahdollisuutta. Mikäli budjettisi ei siis tunnu millään venyvän edes niihin välttämättömiin kattotöihin, voit hakea rahoitusta helposti nettisivujemme kautta. Sekä tietysti kotitalousvähennystä kaikista toteuttamistamme toimenpiteistä. Muista siis meidät, kun kotisi Liedossa kaipaa uuta palahuopakattoa suojakseen. Kattotyöt kannattavat aina!

Kaikki pihapiirin huopakatot ansaitsevat toisen mahdollisuuden

Ennakointi on kaiken a ja o – myös kattoasioissa. Huopakattojen kohdalla monelta päänvaivalta voidaan välttyä, jos niiden syntyä pyritään aktiivisesti ennaltaehkäisemään. Paras tapa on huolehtia katon säännöllisistä huolloista, joiden avulla lappeille ei pääse muodostumaan vuodoille tai muille ongelmille otollisia olosuhteita. Mikäli huolloista huolimatta katto kuitenkin alkaa vuotamaan tai muutoin vaurioituu, voit kutsua meidän suorittamaan tarvittavat vuotopaikkauksetkin Lietoon.

Kaikkea ei voi kuitenkaan ennakoida ja toisinaan sitä yllättyy. Myrsky saattaa esimerkiksi kaataa lapetta vasten puun katetta vaurioittaen tai lumikinos kiskaista kattotuotteen kiinnikkeineen irti alas vyöryessään. Onneksi ammattilaistemme erityisosaamiseen lukeutuu erinäisten huolto- ja kunnostustaitojen lisäksi myös kyky suorittaa tarvittaessa isompikin huopakaton myrskyvauriokorjaus.

Mitkään katot eivät ole kokonsa tai käyttötarkoituksensa puolesta immuuneja vaurioille. Muista siis, tarkastuttaa omakotitalon ja kesämökin lappeiden lisäksi myös niiden piharakennusten kattojen kunto. Pihasaunan, autotallin, varaston, liiterin sekä grillikatoksen huopakatot ovat nimittäin nekin alttiita ympäristön sekä ajan koettelemuksille. Onneksi apu niidenkin ongelmiin löytyy Liedossa helposti meidän kattomme alta!