Kattohuolto Lieto

Säännöllisten ja katemateriaalikohtaisten kattohuoltojen avulla katto pysyy ehjänä ja tiiviinä, joten muista katon huollot Liedossa! Kattokorjaus-palvelu tekee kaikki omakotitalon, kesämökin, kerrostalon ja rivitalonkin kattokorjaukset ja kattohuollot, eikä vain Liedossa, vaan myös Aurassa, Kaarinassa, Marttilassa, Paimiossa, Pöytyällä ja Turussa.

Taloyhtiön tai yksityisomisteisen talon katto tarvitsee huomiota ainakin kaksi kertaa vuodessa. Palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton säännöllinen huolto koostuu katon puhdistuksesta ja katon kunnon tarkastuksesta. Kattotarkastus kertoo mahdollisista kattovuodoista ja muista vaurioista jo ennen, kuin katon alapuoliset rakenteet kastuvat ja vaurioituvat. Katon kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä puhdistamme myös rännit tai kattokaivot, jotta vesi ei päätyisi talon perustuksiin tai saisi kattoa vuotamaan.

Sammaleenpoisto, kattopesu, kattomaalaus ja lumenpudotus kuuluvat myös palveluvalikoimaamme. Riippuu tapauksesta, koska katto tarvitsee perusteellisempaa puhdistamista, tai koska vanha pinnoite on niin kulunut, että katto on aika maalata tai pinnoittaa uudelleen. Lumen pudotuksen lisäksi voimme toteuttaa myös jään poiston katolta. Jääpuikot poistetaan räystäiltä käsin katkomalla, mutta kattojää ja jäätyneet rännit tai kattokaivot sulatetaan vesihöyryllä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Liedossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Liedossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Liedon alueella!