Kattoremontti & Kattotyöt Lieto

Kattokorjaus-palvelun palveluvalikoimaan kuuluvat sekä kattoremontti että kaikki muutkin kattotyöt Liedossa. Kattotöitä, joita omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katto voi tarvita, ovat esimerkiksi kattopesu, kattoikkunoiden uusiminen, kattovuodon korjaus tai lintuverkkojen asentaminen. Peltisepäntöitä tarvitaan sekä katon ulkonäön viimeistelemiseksi että esimerkiksi läpivientien pitämiseksi mahdollisimman tiiviinä.

Kattotöiden teettäminen oikeaan aikaan (ja oikeilla ammattilaisilla) pidentää katon käyttöikää. Näin katon uusiminen on edessä vasta 40 vuoden päästä, jos kyseessä on huopakatto. Meillä on takataskussamme parhaat vinkit taloyhtiön tai yksityisasiakkaan huopakaton kunnossapitoon, onhan meillä pitkä kokemus erilaisista huopakatoista. Tunnemme myös peltikatot ja tiilikatot, ja saamme peltikatot kestämään jopa 50 vuotta. Tiilikatolle voi kertyä ikää jopa 70 vuoden edestä! Tärkeintä on muistaa katon säännölliset kuntotarkastukset, sillä näin kaikkiin mahdollisiin vaurioihin voidaan puuttua jo ennen, kuin katon alla olevat rakenteet kastuvat.

Tilaa kattoremontit, kattohuollot ja muut kattotyöt meiltä myös Aurassa, Kaarinassa, Marttilassa, Paimiossa, Pöytyällä ja Turussa. Yksityisasiakas pääsee hyödyntämään kotitalousvähennystä, ja jos kattotöille kaivataan rahoitusta, on verkkosivujemme kautta mahdollista hakea remonttilainaa. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Liedossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Liedossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Liedon alueella!