Kattoremontti & Kattotyöt Lappeenranta

Pohditko sinäkin, koska olisi aika tilata kattoremontti tai jotkin muut kattotyöt Lappeenrannassa? Tätä ei onneksi tarvitse miettiä yksin, tarjoaahan Kattokorjaus-palvelu luotettavan asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua niin Lappeenrannassa, Imatralla, Lemillä, Luumäellä, Miehikkälässä, Ruokolahdella kuin Taipalsaaressakin. Ota yhteyttä, niin tutkimme kattosi ja kerromme, voidaanko sen elinkaarta pidentää kattohuolloilla tai joillain muilla kattotöillä (esimerkiksi kattoikkunoiden uusimisella), vai onko jo aika tehdä kattoremontti. Katon uusiminen tarkoittaa kattoa, mikä suojaa rakennusta taas 40 vuotta (jos kyseessä on huopakatto), 50 vuotta (peltikatto) tai jopa 70 vuotta (tiilikatto). Erilaisten kattohuoltojen avulla katosta saa irti täyden käyttöiän. Erityisen hyviä vinkkejä ja palveluita voimme tarjota niille yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille, joilla on huopakatto. Asiantuntemuksemme kattaa silti täydellisesti myös tiilikatot, peltikatot ja erilaiset peltisepäntyöt.

Omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin katto on siis parhaissa mahdollisissa käsissä, kun annat meidän huolehtia siitä. Yksityisasiakas voi vähentää lintuverkkojen asentamisen, kattosaneerauksen ja muiden urakoiden töiden osuuden verotuksessaan kotitalousvähennyksenä, ja pikaisten kattokorjausten kiireellistä tilaamista helpottaa verkkosivujemme kautta haettava rahoitus. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lappeenrannassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lappeenrannassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lappeenrannan alueella!