Kattohuolto Lappeenranta

Pientalon tai taloyhtiön rakennuksen kattohuolto Lappeenrannassa ei ole aivan yksinkertaista. Katolla ei voi liikkua miten tahansa, eikä harjaa tai lapiota voi heilutella hulvattomasti. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katolla liikkuminen vaatii kokemusta, jotta se sujuisi turvallisesti. Varsinkin vanhalla tiilikatolla pitää tietää, mihin astua, eikä huopakatolle kannata nousta kuumimman helleaallon aikana lainkaan. Huopakattoa ei kannata harjata ollenkaan, sillä sen sirotepinta ei tykkää siitä hyvää. Lumenpudotus ei riko kattoa, jos katolle osaa jättää hieman lunta suojaamaan sitä lapiolta. Lisäksi on muistettava varotoimenpiteet, joilla varmistaa oma ja ohikulkijoiden turvallisuus.

Tilaa kaikki kattohuollot Kattokorjaus-palvelulta niin Lappeenrannassa, Imatralla, Lemillä, Luumäellä, Miehikkälässä, Ruokolahdella kuin Taipalsaaressakin, niin kaikki sujuu turvallisesti ja katon kannalta parhaalla tavalla. Katon puhdistus hoidetaan katemateriaalin edellyttämällä tavalla. Samalla, kun puhdistamme tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton, puhdistamme myös rännit. Jos lika tai sammalet istuvat tiukassa, tarjoamme kattopesua tai sammaleiden poistoa sammaleentuhoaineiden avulla. Ehkä vanha pinnoite on kulunut? Silloin saat tarjouksen katon pinnoittamisesta tai maalaamisesta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lappeenrannassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lappeenrannassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lappeenrannan alueella!