Vesikourujen puhdistus Lappeenranta – salli meidän hemmotella sadevesijärjestelmääsi

Kevät ja syksy ovat jokaisen lappeenrantalaisen sadevesijärjestelmän lempivuodenajat. Silloin on vesikourujen puhdistuksen aika.

Vesikourujen puhdistus on sadevesijärjestelmälle silkkaa nautintoa. Kun kouruista poistetaan ylimääräinen taakka, vetää vanhakin sadevesijärjestelmä taas kuin uusi.

Puhtaat kourut pääsevät myös kuivumaan, jolloin ruoste ei vaivaa niitä niin todennäköisesti. Likaisissa kouruissa kosteus muhii pitkiä aikoja sateiden jälkeen, mikä luo oivat olosuhteet ruostumiselle. Ruoste voi saatella uudenkin sadevesijärjestelmän varhaiseläkkeelle alta aikayksikön.

Kun sadevesijärjestelmä kuivahtaa nopeasti, ei se pääse myöskään jäätymään niin helposti. Jää voi runnella täysin terveenkin sadevesijärjestelmän vaihtokuntoon vain yhden talven aikana.

Sallithan meidän siis hemmotella sadevesijärjestelmääsi puhdistuksen merkeissä pari kertaa vuodessa? Katonkorjauspalvelumme tarjoaa käyttöösi kokonaisen komppaniallisen rännien puhdistukseen erikoistuneita ammattilaisia kohtuulliseen, kotitalousvähennyskelpoiseen hintaan!

Hyvän työn päätteeksi arvioimme sadevesijärjestelmän yleiskunnon täysin veloituksetta. Jos vaikkapa ruostetta on jo havaittavissa, voimme tehdä mitä parhaan tarjouksen ruostevaurioiden korjauksesta.

Ota siis yhteyttä, kun kevät tai syksy tekee taas tuloaan ja vesikourujen puhdistus alkaa olla ajankohtaista! Katonkorjauspalvelumme on käytettävissäsi koko Lappeenrannan alueella ja Lappeenrannan lähiseudulla Imatralta Lemiin, Miehikkälästä Ruokolahteen ja Luumäeltä Taipalsaareen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lappeenrannassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lappeenrannassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lappeenrannan alueella!

Lappeenrantalainen, meiltä saat rännien puhdistuspalvelut ja paljon muuta!

Tiesitkö, että palveluvalikoimaamme kuuluu paljon muutakin kuin rännien puhdistus? Katonkorjauspalvelustamme saat käyttöösi kattoalan ammattilaiset kaikkiin kuviteltavissa oleviin kattotöihin Lappeenrannassa ja Lappeenrannan lähikunnissa.

Esimerkiksi vesikaton puhdistus on erittäin suositeltava toimenpide. Se ylläpitää vesikaton kuntoa vastaavalla tavalla kuin rännien puhdistus ylläpitää sadevesijärjestelmän kuntoa (ehkäisee muun muassa ruostumista).

Katon puhdistus on kannattavaa tehdä joka kevät ja syksy – aivan kuten rännien puhdistuskin. Katon puhdistus on kuitenkin paras suorittaa ennen rännien puhdistusta, jotta katolta poistettavat roskat eivät päätyisi sadevesijärjestelmän täytteeksi.

Myös sadevesijärjestelmän kunnostustöitä on syytä harkita, jos pelkkä puhdistus ei enää riitä. Esimerkiksi keväällä kaadon eli vesikourujen kulman säätäminen on usein aiheellista. Myös irti repsottava ränni on paras laittaa takaisin paikoilleen.

Kaikki mielen päällä olevat kattotyöt voit listata huoletta samaan tarjouspyyntöön. Yhdessä nipussa voimme tehdä niistä vielä tavallistakin kilpailukykyisemmän tarjouksen!

Älä anna edes taloudellisten tekijöiden estää tekemästä kaukaa viisaita peliliikkeitä. Meiltä tilatut työt voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevan joustavan rahoituksen avulla.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus vai vesikourujen puhdistus?

On hyvä tiedostaa, että tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus ja vesikourujen puhdistus ovat kaksi eri toimenpidettä. Joskus ne menevät lappeenrantalaisilta sekaisin, mutta ero on selkeä.

Vesikourujen puhdistus tarkoittaa käytännössä kouruihin kertyneiden irtoroskien poistoa. Perään voidaan hulauttaa vettä, jotta viimeisetkin lehdet ja neulaset varmasti poistuvat. Kun rännien puhdistus tehdään säännöllisesti, ei tukoksia todennäköisesti muodostu.

Tarpeen vaatiessa myös kourujen ulkopinnat voidaan pestä roskien poiston yhteydessä. Tämä ei kuitenkaan liity suoraan sadevesijärjestelmän suorituskykyyn, vaan usein lähinnä estetiikkaan.

Entä tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus? Sitä tarvitaan, jos ränneihin päätyneet roskat tai osa niistä on edennyt syöksyputkeen ja syystä tai toisesta pakkautunut tiiviiksi tulpaksi.

Tukoksia voi muodostua, jos ränneihin on päässyt kertymään runsaasti roskaa esimerkiksi välistä jääneen kausipuhdistuksen vuoksi. Kunnon rankkasade huuhtaisee roskat syöksyputkiin ja voilá – sadevesijärjestelmä on tukossa. Tukokset eivät ole Lappeenrannassa outo ilmiö, sillä monella tontilla kasvaa pienen metsän verran lehteviä pihapuita.

Mitä siis saisi olla? Kerro rohkeasti sadevesijärjestelmäsi tarpeista, niin lähetämme kourukomppaniamme pikapuoliin avuksesi! Katonkorjauspalvelustamme löytyvät osaavat kädet niin katon ja vesikourujen puhdistukseen kuin tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseenkin.