Kattohuolto Lahti

Jos katto puhdistetaan liian rajuin ottein tai lumenpudotuksen aikana ei noudateta riittäviä varotoimenpiteitä, voi kattohuolto Lahdessa jopa vaurioittaa kattoa. Varsinkin lumenpudotus voi saada omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon jopa vuotamaan, joten teetä taloyhtiön tai oman rakennuksesi kattohuollot luotettavilla asiantuntijoilla. Asiantuntevat kattohuoltajat tavoitat niin Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Iitissä kuin Orimattilassakin Kattokorjaus-palvelun kautta.

Laadukas kattohuolto Lahdessa

Tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton ja huopakaton puhdistus on kaiken aa ja oo, sillä säännöllisesti siistitty katto ei sammaloidu tai ruostu. Sekä sammalet että ruoste ikäännyttävät kattoa ja altistavat sen kattovuodoille, joten ruosteen ja sammaleiden poisto katolta ovat mitä tärkeimpiä kattohuoltoja. Ruostumista voi estää maalauttamalla katon, ja tiilikatto sekä huopakatto sammaloituvat vähemmän, jos katto pinnoitetaan.

Rännien puhdistus kannattaa tehdä yhtä usein kuin katon puhdistus, eli kahdesti vuodessa. Tavallisesti et tarvitsekaan muita huoltoja kuin katon ja rännien puhdistuksen sekä samalla tehdyn kattotarkastuksen. Esimerkiksi kattomaalaus voi odotuttaa itseään jopa 25 vuotta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lahdessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lahdessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lahden alueella!