Vesikourujen puhdistus Lahti – laatupalvelua, leppoisaan hintaan

Alkaako sadevesijärjestelmään kertyä roskia siihen malliin, että vesikourujen puhdistus on paikallaan? Lahdessa rännien puhdistus on yleensä tarpeen pari kertaa vuodessa – aivan kuten Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Iitissä ja Orimattilassakin.

Päijät-Hämeen alueella satelee vuodessa keskimäärin 550–650 mm. Suurimmat sademäärät ovat tosin olleet peräti 900 mm. Sateisin ajanjakso ajoittuu yleensä loppukesään, jolloin sataa tyypillisesti noin 70–80 mm vain yhden kuukauden aikana.

Lehtien, risujen ja koivunnorkkojen tukkima sadevesijärjestelmä ei pysty käsittelemään vettä välttämättä teelusikallistakaan. Seurauksena sekä sadevesijärjestelmä että sitä ympäröivät rakenteet kärsivät.

Onneksi et kuitenkaan joudu ruoppaamaan rännejä omin voimin. Katonkorjauspalvelumme kourugurut poistavat roskat ränneistä puolestasi ripeästi ja tehokkaasti!

Nyt mietit arvatenkin hintaa. Sitä emme vielä osaa sanoa, sillä rännien puhdistushinta on kohdekohtainen. Kyse ei silti ole isosta investoinnista – kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta tuskin tarvitset.

Tarkan summan selvittääksesi, pyydä tarjous ja kerro meille hieman pohjatietoja kohteestasi. Voit tehdä sen joko soittamalla tai sähköisesti.

Muista, että esimerkiksi kausihuollon yhteydessä rännien puhdistus tulee edullisemmaksi kuin erikseen teetettynä. Meiltä voit tilata rännien puhdistuksen yhtä hyvin erikseen kuin osana kausihuoltoakin. Yksityishenkilönä voit hakea työstämme jälkikäteen kotitalousvähennystä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lahdessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lahdessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lahden alueella!

Rännien puhdistuspalvelut Lahdessa kohteeseen kuin kohteeseen – myös taloyhtiöille!

Katonkorjauspalvelustamme voit tilata rännien puhdistustyöt kätevästi kohteeseen kuin kohteeseen Lahdessa ja Lahden lähialueilla. Palvelemme mielellämme niin yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä, yrityksiä kuin Lahden kaupunkiakin.

Tiimillämme on rännien puhdistukseen selvät sävelet, olipa kohteesi sitten omakotitalo, paritalo, rivari, autotalli tai -katos, kauppa, koulu, navetta tai mitä tahansa muuta. Pitkä ja monipuolinen kokemus on valttikorttejamme!

Meiltä onnistuu jopa korkean kohteen vesikourujen puhdistus. Esimerkiksi kerrostalon tai maneesin rännien puhdistus ei tuota meille ongelmia.

Koska yrityksemme on vakavarainen, pitkän linjan toimija, olemme käytettävissäsi varmasti vielä ensi vuonnakin. Kun tilaat rännien puhdistustyöt meiltä, et siis joudu etsimään joka vuosi uutta luottofirmaa – ja kerta kerralta rännien puhdistus hoituu yhä vain sujuvammin ja sujuvammin pois päiväjärjestyksestäsi.

Joko siis tehtäisiin parempaa tuttavuutta? Saat meidät kiinni todennäköisesti tänäänkin!

Riveistämme löytyvät huipputason tekijät myös muille kattotöille kausihuollosta katon maalaukseen, ruosteisten kattopeltien vaihtoon ja lumiesteiden asennukseen. Keskittämällä kaikki kattotyöt meille, voit säästää rahat vaikkapa kattoikkunaan tai grillikotaan.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi viedä koko vapaapäivän – tai vain 5 minuuttia

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi viedä koko vapaapäivän tai vain viitisen minuuttia. Kaikki riippuu taktiikasta, jonka valitset.

Esimerkiksi Lauri, Lahden Pirttiharjusta yritti avata tukkoon mennyttä syöksyputkea itse. Hän marssi pihalle eräänä lauantaiaamuna, katkaisi pihapuusta notkean oksan, haki varastosta tikkaat ja nousi räystäälle. ”Nyt saa tukos kyytiä”, Lauri ajatteli.

Sorkittuaan syöksyputkea aikansa, Laurin taistelutahto alkoi hiljalleen hiipua – tukos olikin odotettua sinnikkäämpi.

Kello oli jo puolenpäivän, kun Lauri päätti vielä hulauttaa syöksyputkeen vettä puutarhaletkun kanssa. Se oli kuitenkin virheliike, sillä Laurin jalka lipesi märiltä tikkailta ja hän mätkähti maahan. Pudotus ei ollut pitkä, mutta nilkka nyrjähti pahemman kerran. Loppu lauantai menikin terveyskeskuksen päivystyksessä.

Tapaturma lannisti Laurin taistelutahdon lopullisesti, ja hän pirautti katonkorjauspalveluumme. Kourugurumme kipaisi paikalle ja avasi tukkeutuneen syöksyputken nopeasti, sadevesijärjestelmää vaurioittamatta.

Kaupan päälle Lauri sai veloituksettoman ammattiarvion sadevesijärjestelmän ja katon yleiskunnosta. Se kuuluu kaikkiin meiltä tilattuihin kattotöihin.

Vaikka Lauri onkin kuvitteellinen henkilö, eivät sattumukset ole kaukaa haettuja. Tee siis fiksummin kuin Lauri, ja käänny suosiolla meidän puoleemme kaikissa kattotöissä Lahdessa ja lähialueilla!