Kattoremontti & Kattotyöt Lahti

Kattoremontti ja muut kattotyöt Lahdessa onnistuvat käytännössä ympäri vuoden, joten vuotavan katon korjausta tai kattoikkunoiden uusimista ei tarvitse lykätä kevääseen. Myös kattoremontti voidaan tehdä keskellä talvea. Katon uusiminen talvella saattaa tulla jopa edullisemmaksi, joten taloyhtiönkin kannattaa selvittää, voitaisiinko katto uusia jo talvella. Talvella materiaalit ja rakenteetkin pysyvät hyvin kuivina!

Kattotyöt huolella ja ammattitaidolla

Mitä kattotöitä omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katolle sitten tarvitaankin, saat ne Lahdessa ja Lahden naapurikunnissa (eli Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Iitissä ja Orimattilassa) meiltä. Huopakatoista meillä on paljon kokemusta ja näkemystä, mutta yhtä tasokkaasti palvelemme myös tiilikaton ja peltikaton kattotöissä. Kattopeltiseppämme toteuttavat kaikki peltisepäntyöt, joita katon asentamiseen tai viimeistelemiseen tarvitaan. Kun tilaat meiltä jonkin urakan, tehdään se avaimet käteen -periaatteella, eli asiakkaan ei tarvitse osallistua edes loppusiivoukseen.

Yksityisasiakkaille haluamme kertoa, että kaikki kattotyöt lintuverkkojen asentamisesta kattosaneeraukseen oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Nettisivujemme kautta pääsee hakemaan joustavaa rahoitusta, minkä avulla kattourakan voi maksaa sopivan kokoisissa osissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lahdessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lahdessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lahden alueella!