Kattohuolto Kuopio

Kattokorjaus-palvelu tekee parhaalla mahdollisella tavalla kaikki kotitalouksien tai taloyhtiöiden kattohuollot Kuopiossa, joten olemme oikea katon huoltojen kruunaamaton kuningas. Kuopion ohella saat meiltä kaikki kesämökin, kerrostalon, omakotitalon tai rivitalon kattohuollot myös Lapinlahdella, Iisalmessa, Leppävirralla, Rautavaaralla, Siilinjärvellä, Suonenjoella, Tervossa, Pielavedellä, Kaavissa, Juuassa sekä Tuusniemellä.

Kattohuolto, mitä ei kannata unohtaa, on tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus. Katto on hyvä puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, jotta lika ei alkaisi haitata katon toimintaa. Samalla puhdistamme rännit, mitkä eivät vedä kunnolla, jos niissä on roskia.

Katon puhdistus ja kuntotarkastus riittävät katon huolloksi useimpina vuosina. Jos lika tai kasvustot eivät lähde harjaamalla, tilaa kattopesu tai katon sammaleentuhokäsittely. Tiili- ja peltikatot kannattaa lisäksi pinnoittaa kertaalleen. Peltikatot saa maalata useampaankin kertaan niiden käyttöiän aikana, jotta ne eivät ruostuisi.

Katto saattaa tarvita huoltoja myös talvella. Jos tarvitsette lumenpudotusta tai jään poistoa katolta, ottakaa yhteyttä, niin pudotamme lumet alas turvallisesti ja rakenteita rikkomatta. Jää poistetaan kätevästi kuuman vesihöyryn avulla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kuopiossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kuopiossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kuopion alueella!