Kattoremontti & Kattotyöt Kuopio

Kattoremontti ja muut kattotyöt Kuopiossa eivät enää aiheuta päänvaivaa. Tilaa ne ammattitaitoiselta ja luotettavasti palvelevalta Kattokorjaus-palvelulta, niin katon uusiminen, kattohuolto, kattoikkunoiden uusiminen ja kaikki muut kattotyöt hoidetaan ripeästi. Ripeistä otteista huolimatta emme koskaan hosu turhia, vaan etenemme harkitusti ja huolellisesti. Tilaat meiltä myös taloyhtiön kattoremontin – uusimme kaikista korkeimpienkin kerrostalojen katot tasaisen laadukkaasti.

Niin kesämökin, omakotitalon kuin vaikkapa rivitalonkin kattotyöt tehdään avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaan ei tarvitse nähdä ylimääräistä vaivaa niiden suhteen. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja kerro tarpeistasi, niin tulemme paikan päälle laskemaan hyvää hintaa kattosi uusimiselle tai muille töille, kuten peltisepäntöille tai lintuverkkojen asentamiselle. Kotitaloudet voivat hakea kattotöistämme kotitalousvähennystä, ja joustava rahoituskin on vain parin klikkauksen päässä nettisivuiltamme.

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto – vaikka meillä onkin takanamme lukuisia huopakattoremontteja, palvelemme asiantuntevasti kaikkia muitakin kattoja koskevissa urakoissa. Ota yhteyttä Kuopion ohella myös Lapinlahdella, Iisalmessa, Leppävirralla, Rautavaaralla, Siilinjärvellä, Suonenjoella, Tervossa, Pielavedellä, Kaavissa, Juuassa sekä Tuusniemellä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kuopiossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kuopiossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kuopion alueella!