Vesikourujen puhdistus Kuopio – lähtöpassit kouruihin kertyneelle bioroskalle

Kuopio on iso kaupunki, ja vesikourujen puhdistuspalveluita tarvitaan sen mukaisesti. Juuri siksi katonkorjauspalvelumme onkin olemassa.

Rännimestarimme antavat kouruihin pesiytyneille lehdille, risuille ja neulasille lähtöpassit kokenein käsin kohteessa kuin kohteessa Kuopion alueella. Tarpeen vaatiessa kurvaamme ripeästi avuksesi myös Lapinlahteen, Iisalmeen, Leppävirtaan, Rautavaaraan, Suonenjoelle tai vaikkapa Siilinjärvelle.

Meillä on rännien puhdistuksessa selvät askelmerkit kaikenlaisissa kohteissa omakotitaloista maatalousrakennuksiin, rivitaloista kerrostaloihin, kouluista kirjastoihin ja kirkoista liiketiloihin. Myös pienemmät rakennelmat, kuten autotallit ja -katokset sekä varastot saavat meiltä ansaitsemaansa laatupalvelua.

Huomaa, että yleensä teemme rännien puhdistustyöt osana katon kausihuoltoa. Kausihuollon yhteydessä rännien puhdistus hoituu sekä kätevästi että edullisesti.

Lisäksi kannattaa laittaa korvan taa työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Esimerkiksi omakotitalon ja kesämökin rännien puhdistus on kotitalousvähennykseen kelpaavaa kulua. Vähennystä voit saada muistakin kausihuoltoon kuuluvista toimenpiteistä.

Kattotöiden ohella kauttamme on saatavilla myös rahoitusta. Vesikourujen puhdistus on tosin yleensä niin pieni investointi, että todennäköisesti rahoitukselle ja osamaksulle ei tule tarvetta.

Hinnat laskemme kuitenkin täysin kohteen mukaan. Pyydä kilpailukykyinen tarjous vaikkapa tältä samalta istumalta!

Kaikkiin kauttamme tilattuihin kattotöihin saat kaupan päälle veloituksettoman arvion katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnosta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kuopiossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kuopiossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kuopion alueella!

Rännien puhdistus Kuopiossa maksaa itsensä takaisin paremmin kuin voissa paistetut muikut

Uskoisitko, jos sanoisimme rännien puhdistuksen maksavan itsensä paremmin takaisin kuin voissa paistetut muikut Kuopion torilta? Totta se on – eikä missään nimessä siksi, että kalaruoassa olisi huono hinta-laatusuhde.

Rännien puhdistus nimittäin pidentää sadevesijärjestelmän käyttöikää ällistyttävän tehokkaasti. Kun roskat poistetaan ränneistä tunnollisesti joka syksy ja kevät, esimerkiksi ruostevauriot loistavat pitkään poissaolollaan. Jos puhdistus unohtuu, voi ruoste syödä reikiä uuteenkin sadevesijärjestelmään.

Lisäksi rännien puhdistus vähentää tukosten (sekä bio- että jäätukosten) todennäköisyyttä huomattavasti. Näin ollen esimerkiksi tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus ei välttämättä ole koskaan tarpeen.

Säästöjä voi syntyä myös muissa katon ja ulkoverhouksen huolto- ja korjauskuluissa. Sadevesijärjestelmän tukokset ovat omiaan aiheuttamaan esimerkiksi homekasvustoa ja lahovaurioita, pakkasrapautumista ja jopa kattovuotoja, sillä vesi ei pääse poistumaan katolta sille tarkoitettuja reittejä pitkin.

Pidä kuitenkin mielessä, että rännien puhdistus itse ei palkitse koskaan niin hyvin kuin ammattilaisen tekemä työ. Tilaa rännien puhdistus Kuopiossa kattokorjauspalvelustamme, niin saat rahoillesi varmasti vastinetta!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – voi vitjat, lakkasiko sadevesijärjestelmä vetämästä?

Tukkoon mennyt sadevesijärjestelmä voi saada kuopiolaisen sadattelemaan. Itku ja hampaiden kiristely ei kuitenkaan auta, vaan tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus on otettava tehtävälistalle saman tien.

Mikäli tukoksen antaa olla möllöttää syöksyputken uumenissa, voi käsissä olla pian paljon isompiakin ongelmia ja laskuja. Etenkin tasakatolla tilanne eskaloituu nopeasti, kun sade- ja sulamisvedet alkavat kertyä katolle lätäköiksi ja tulevat pian sisäkatosta läpi.

Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, et onneksi et joudu vieläkään likaamaan omia käsiäsi – myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on meidän heiniämme.

Kattokorjauspalvelumme rännimestarit avaavat sadevesijärjestelmän tukokset erittäin tehokkaasti, olipa tukoksena sitten bioroskaa, jäätä, lasten lelu, tennispallo… tai vaikka lentävä kalakukko olisi tehnyt pesän syöksyputken päähän!

Samalla pidämme kuitenkin huolen, ettei sadevesijärjestelmä kärsi operaation yhteydessä vaurioita. Pitkän uran varrella hihaamme on kertynyt monta ässää, joiden avulla jopa jäätukokset liukenevat kuin hunaja teeveteen.

Ota siis yhteyttä, kun tarvitset ammattiapua vesikourujen puhdistukseen, tukkeutuneen syöksyputken avaukseen tai muihin kattotöihin Kuopiossa tai lähialueilla. Kattokorjauspalvelumme asiantuntijat eivät horrosta edes talviaikaan!