Kattohuolto Kouvola

Kattokorjaus-palvelu on oikea osoite tilata katon huolto Kouvolassa, olipa kyseessä kesämökki, tuotantolaitos, omakotitalo, kerrostalo tai vaikka rivitalo. Niin taloyhtiöiden, yksityisasiakkaiden kuin yritystenkin rakennusten katot kannattaa huoltaa, jotta lika ja kasvustot eivät alkaisi rasittaa katon kuntoa. Pahimmillaan katto vaurioituu niin, että se on uusittava ehkä puolta nopeammin kuin normaalisti. 

Kaiken lähtökohta on tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus. Kahdesti vuodessa puhdistettu katto sammaloituu ja ruostuu vähemmän, eli sammaleentuhokäsittelyjä, ruostevaurioiden korjauksia ja muita kattopaikkauksia tarvitaan harvemmin. Samalla kun puhdistamme katon, puhdistamme myös sadevesikourut. Jos ränneihin jää roskia, voivat ne mennä tukkoon tai jäätyä umpeen. Jää sulaa niin katolta kuin ränneistä parhaiten höyrysulatuksella. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös lumenpudotukset. Lumi voi vaarantaa ohikulkijoiden turvallisuuden, mutta lisäksi se voi vaurioittaa kattoa – hallittu ja turvallisesti toteutettu lumenpudotus on monessa tapauksessa oikein hyvä idea.

Saat Kattokorjaus-palvelulta myös kattopesut sekä esimerkiksi kattomaalaukset. Kouvolan lisäksi huollamme kaikki katot myöskin Haminassa, Heinolassa, Iitissä, Kotkassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Mäntyharjulla, Pyhtäällä sekä Savitaipaleella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kouvolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kouvolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kouvolan alueella!