Vesikourujen puhdistus Kouvola – meiltä saat kokeneet kourumestarit kohteeseen kuin kohteeseen!

Etkö meinaa löytää hyvää vesikourujen puhdistuspalvelua Kouvolassa? Et varmaankaan ole vielä meidän asiakkaamme. Kattokorjauspalvelustamme saat käyttöösi kokeneet kourumestarit kohteeseen kuin kohteeseen Kouvolan alueella!

Meiltä saat ensiluokkaisen puhdistustuloksen sadevesijärjestelmän ominaisuuksista riippumatta. Poistamme huolellisesti niin risut, lehdet, neulaset kuin levänkin sekä tarpeen (ja sopimuksen) mukaan puhdistamme rännit myös ulkopuolelta.

Pihamaakin jää siistiksi jäljiltämme, sillä puhdistamme rännit aina käsityönä. Roskat keräämme kätevästi pussiin.

Samalla vilkaisemme sadevesijärjestelmää ja kattoa siltä varalta, että muillekin huolto- ja korjaustöille on tarvetta. Jos silmiimme pistää vaikkapa ruostetta, hilseilevää maalipintaa tai lumivaurioita, teemme mielellämme tarjouksen suosittelemistamme korjaustoimenpiteistä. Tämä on täysin maksuton osa palveluamme!

Kun operaatio on päätöksessään, voit hakea työstämme kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on yksityishenkilöille myönnettävä verovähennys, jota voi hyödyntää sekä kodin että kesämökin kunnostus- ja perusparannustöissä.

Vaikka iso osa toimeksiannoistamme koskee tavallisia omakotitaloja ja piharakennuksia, ei meillä mene sormi suuhun isommankaan kohteen äärellä. Palvelemme niin taloyhtiöitä, yrityksiä kuin Kouvolan kaupunkiakin erittäin mielellämme.

Pyydä siis tarjous, kun kaipaat osaavaa ammattiapua vesikourujen puhdistukseen Kouvolassa! Hurautamme hetkessä avuksesi myös Haminaan, Heinolaan, Iittiin, Kotkaan tai Lapinjärvelle.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kouvolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kouvolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kouvolan alueella!

Kouvolalainen, älä ryhdy rännien puhdistukseen itse – ammattimainen työnjälki maksaa itsensä takaisin monin verroin!

Joku tee-se-itse-henkinen kouvolalainen miettii varmasti tälläkin hetkellä, pitäisikö rännien puhdistus tehdä omin voimin. Moni kouvolalainen on sitä kokeillut, mutta lopputulos ei ikävä kyllä vastaa odotuksia likimainkaan.

Kun rännien puhdistukseen ryhdytään itse, tulee työ yleensä tehtyä maasta käsin. Sitä marssitaan lähimpään rakennustarvikeliikkeeseen, hankitaan kourukola tai pitkävartinen harja ja laitetaan hihat heilumaan.

Operaation päätteeksi posket ovat kyllä punaiset ja selkä hiessä, mutta valitettavasti kourujen pohjalla lojuu edelleen liiskaantuneita lehtiä, koivunnorkkoja ja saumoihin takertuneita neulasia. Levää ja ruostettakin saattaa olla.

”Pesumestari” itse on kuitenkin tyytyväinen, sillä hänhän ei kouruihin näe – katselee vain ylpeänä pihalla komeilevaa lehti- ja risukasaa, jonka on saanut kouruista ronkittua.

Pitkässä juoksussa heikkolaatuisen puhdistustuloksen ongelmat alkavat kuitenkin valjeta. Sadevesijärjestelmä alkaa ruostua ja tukoksiakin ilmaantuu tämän tästä. Talvella sadevesijärjestelmä vetää jäähän.

Karu totuus on, että ammattimainen työnjälki maksaa itsensä takaisin moni verroin paremmin. Sadevesijärjestelmän elinkaari on pidempi, ja säästöä syntyy monissa muissa huolto- ja korjaustöissäkin.

Tilaamalla työt meiltä, saat rahoillesi mitä parasta vastinetta. Älä siis suotta ryhdy rännien puhdistukseen itse, kun kattokorjauspalvelustamme saat käyttöösi Kouvolan eliittiin kuuluvat kourumestarit!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kysyy ammattitaitoa siinä missä rännien puhdistuskin

Vesikourujen puhdistus on huono harrastus, eikä tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus ole sen paremmin käytettyä vapaa-aikaa. Itse asiassa kyseessä on vielä normaalia kausipuhdistustakin vaivalloisempi ja haastavampi toimenpide.

Eniten ongelmia aiheuttaa yleensä se, että tukos houkuttelee käyttämään aivan liian kovakouraisia keinoja. Ei olisi kerta ensimmäinen, kun kouvolalainen talonomistaja ryhtyy kiukuspäissään potkimaan tai hakkaamaan tukkoon mennyttä sadevesijärjestelmää.

Väkivaltainen käsittely on kuitenkin enemmän haitaksi kuin hyödyksi. Esimerkiksi jäätukokset eivät ole usein moksiskaan, vaikka syöksyputkea kuinka pieksisi.

Sadevesijärjestelmä itsessään saattaa sen sijaan tykätä kyttyrää. Ei ole ihme, jos syöksyputki menee lommoille tai vaikkapa lähtee kokonaan irti kannattamistaan.

Älä siis tee niin kuin naapuri, vaan tilaa myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus suosiolla meiltä! Kourumestarimme avaavat niin bio- kuin jäätukoksetkin puolestasi ripeästi, turvallisesti ja sadevesijärjestelmää vahingoittamatta.

Ethän ryhdy tee-se-itse-talkoisiin edes taloudellisista syistä? Laskumme voit maksaa aina myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, jos raha-asiat asiat aiheuttavat päänvaivaa kilpailukykyisistä hinnoistamme huolimatta.