Kattoremontti & Kattotyöt Kouvola

Paras ammattilainen omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen ja kerrostalojen kattoremontteihin ja muihin kattotöihin Kouvolassa on Kattokorjaus-palvelu. Teemme taloyhtiöiden ja kotitalouksien kattoremontit, kattohuollot, kattokorjaukset ja muut kattotyöt parhaalla hinnalla, mistä yksityisasiakas saa vieläpä kotitalousvähennystä. Joustava rahoituskin on tarjolla helposti, eli meidän kotisivujemme kautta.

Jos tiilikaton, peltikaton ja huopakaton kuntotarkastuksetkin tilataan meiltä, saa asiakas teetettyä kaikki kattotyöt oikea-aikaisesti. Näin säästetään rahaa, maksaahan esimerkiksi katon uusiminen sitä enemmän, mitä enemmän katon rakenteita on samalla korjattava. Varsinkin huopakaton hoidosta osaamme antaa yksityisasiakkaalle tai taloyhtiölle paljon vinkkejä.

Kun kattoremontti on viimein ajankohtainen, teemme sen täyden palvelun pakettina. Hinta koko urakalle lasketaan hyvissä ajoin. Alkukatselmuksen yhteydessä otamme huomioon sen, tarvitseeko samalla esimerkiksi asentaa lintuverkot, uusia kattoikkuna tai tehdä erilaisia peltisepäntöitä. Hinnassa on aina mukana myös loppusiivous. Myös muut kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -paketteina, joten kanssamme asiointi on erittäin vaivatonta. Riittää, että otat yhteyttä!

Kouvolan ohella saat meiltä asiantuntevaa ja ripeäotteista palvelua myös Haminassa, Heinolassa, Iitissä, Kotkassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Mäntyharjulla, Pyhtäällä sekä Savitaipaleella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kouvolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kouvolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kouvolan alueella!