Kattohuolto Kotka

Katon huolto Kotkassa varmistaa sen, että taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto ei kulu liian nopeasti. Jos katto jäisi puhdistamatta ja maalaamatta, voisi katto vaurioitua jopa niin pahasti, että se pitäisi uusia etuajassa. Kun taas kesämökin, omakotitalon, kerrostalon ja rivitalon katto huolletaan säännöllisesti, kestää se kymmenet vuodet hyvässä kunnossa.

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus on hyvä hoitaa kahdesti vuodessa. Puhdas katto tarvitsee vähemmän muita kattohuoltoja, ja se kestää erilaisia rasituksia paremmin. Esimerkiksi sammaleenpoistoa tarvitaan vähemmän, kun roskat eivät sido kattoon kosteutta. Katon puhdistuksen lopuksi puhdistamme rännit, joihin roskat voisivat synnyttää ruostetta tai jäätä. Jään poisto ränneistä vaatii höyrysulatusta, mikä on hellävarainen tapa poistaa jää niin katolta kuin sadevesijärjestelmästä. Toinen talvinen kattohuolto, minkä Kotkassa saa Kattokorjaus-palvelulta, on lumenpudotus.

Peltikatot maalataan sen perusteella, kuinka kulunut vanha maalipinnoite on – kattomaalausta tarvitaan yleensä korkeintaan neljä kertaa. Saat meiltä myös tiilikattojen ja huopakattojen pinnoitukset. Myös Hamina, Kouvola ja Pyhtää kuuluvat alueeseen, millä teemme kaikki mahdolliset kattohuollot.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kotkassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kotkassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kotkan alueella!