Vesikourujen puhdistus Kotka – käymme roskien kimppuun kuin petolinnut!

Onko vesikourujen puhdistus Kotkassa sijaitsevassa kohteessasi ajankohtaista? Askare on syytä tehdä kahdesti vuodessa niin Kotkassa, Haminassa, Porvoossa, Pyhtäällä, Kouvolassa kuin Virolahdessakin. Yleensä työ tehdään katon syys- tai keväthuollon yhteydessä.

Älä kuitenkaan kääri hihoja ja ala itse hommiin. Kattokorjauspalvelumme rännimestarit tekevät työt puolestasi ripeästi, ammattitaitoisesti ja kotitalousvähennyskelpoisesti!

Käymme rännejä riivaaviin roskiin käsiksi kuin petolinnut. Samalla pidämme kuitenkin huolen, etteivät kourut kulu tai vahingoitu puhdistuksen yhteydessä, eikä pihamaakaan sotkeennu. Savotan päätteeksi viimeisetkin lehdet ja neulaset ovat tiessään.

Lopuksi vielä varmistamme, että sadevesijärjestelmällä on kaikki muutenkin kunnossa. Samalla vilkaisemme kattoakin.

Jos havaitsemme muita huollon tai korjauksen tarpeita, teemme mielellämme hyvän tarjouksen ongelmakohtien korjauksesta. Kattokorjauspalvelumme on täyden palvelun liike, joten meiltä saat kaikki huollot ja korjaukset saman katon alta.

Meidän tehdessämme työt puolestasi, voit itse mennä vaikkapa elokuviin. Jos annat luvan, voimme käväistä hoitamassa hommat mainiosti myös poissa ollessasi.

Kuulostaako hyvältä? Sitten ei muuta kuin soitat tai laitat meille viestiä!

Tarjouksen pyytäminen ei ole ostopäätös, joten sen jälkeen voit vielä tehdä hintavertailua niin halutessasi. Klikkaa pois!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kotkassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kotkassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kotkan alueella!

Rännien puhdistuspalvelut Kotkassa myös taloyhtiöille ja yrityksille

Kattopalvelustamme voit tilata rännien puhdistustyöt Kotkassa osoitteeseen kuin osoitteeseen. Puhdistamme kaikenlaiset sadevesijärjestelmät tottunein ottein!

Iso osa toimeksiannoistamme koskee aivan tavallisia omakotitaloja (yksi- ja kaksikerroksisia). Samalla puhdistamme yleensä piharakennusten, kuten autotallien ja -katosten ja varastojen vesikourut.

Olemme kuitenkin tottuneet käsittelemään myös isompia kohteita, kuten vaikkapa rivi- ja kerrostaloja. Kattokorjauspalvelumme on vakavarainen, pitkän linjan toimija, joten kotkalainen taloyhtiökin voi käätyä puoleemme huolettomin mielin – meiltä saa palvelua takuulla vielä vuoden, kahden ja kolmenkin päästä!

Meillä riittää rykmenttiä jopa yritysten tarpeisiin. Esimerkiksi liiketilojen, tehdasrakennusten ja varastohallien vesikourujen puhdistus onnistuu meiltä ongelmitta.

Luonnollisesti palvelemme myös Kotkan kaupunkia. Koulut, kirjastot ja muut julkiset rakennuksetkin nauttivat siitä, että rännit puhdistetaan säännöllisesti.

Älä siis epäröi kääntyä puoleemme, kun vesikourujen puhdistus Kotkassa tai lähialueilla sijaitsevassa kohteessasi on tarpeen! Kattokorjauspalvelumme rännimestarit ovat keränneet kiitosta kiitoksen perään.

Psst… muista, että rännien puhdistus on tarpeen mökilläkin. Tarpeen vaatiessa lähetämme rännimestarimme avuksesi vaikkapa saareen!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus niin kuin olisi jo!

Rännien puhdistus pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta ja ehkäisee tukoksia. Jos rännien puhdistusrutiineista laistetaan, voi tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus olla kuitenkin tarpeen.

Tukoksiin onkin syytä reagoida ärhäkästi. Muuten katolta virtaava vesi ei pääse kulkemaan maahan sille tarkoitettuja reittejä. Seurauksena voi olla mitä tahansa homeisista ja lahoista laudoista rapisevaan rappaukseen ja kattovuotoihin.

Myös sadevesijärjestelmä itsessään kärsii, jos tukos saa olla syöksyputkessa tai vesikourussa kovin pitkään. Esimerkiksi ruostevauriot ovat tavallisia.

Onneksi voit kääntyä tämänkin askareen tiimoilta meidän puoleemme. Yhteydenottosi jälkeen rännimestarimme lennähtää avuksesi kuin uljas merikotka, ja pian tukos onkin jo selätetty!

Edes jäätukosten avaus ei ole asiantuntijoillemme mikään Amerikan temppu. Käytössämme olevalla höyrytyslaitteella saamme avattua pitkätkin syöksyputket jäästä erittäin tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Muista kuitenkin, että rännien säännöllinen puhdistus on paljon helpompaa ja loppu peleissä myös edullisempaa kuin tukosten avaus. Siksi kannattaa ennemmin pyrkiä pitämään rännit mahdollisimman roskattomina.

Olipa edessä sitten sadevesijärjestelmän puhdistus, tukkeutuneen syöksyputken avaus tai mitä tahansa muita kattotöitä, meiltä saat joka tapauksessa osaavan avun. Kattokorjauspalvelumme on jokaisen kotkalaisen luottofirma kaikissa kattotöissä!