Kattoremontti & Kattotyöt Kotka

Kun asiakas tilaa kattoremontin ja muut kattotyöt Kotkaan ajoissa, säästää hän rahaa. Jos katto on jo ehtinyt vuotaa, maksaa katon uusiminen enemmän. Monet kattovuodot ovat onneksi ehkäistävissä oikeanlaisilla kattohuolloilla, kattokorjauksilla ja muilla kattotöillä, esimerkiksi huonossa kunnossa olevien kattoikkunoiden uusimisella. Mistä sitten tietää, milloin kattoremontti tai jokin muu kattotyö on ajankohtainen? Paras vinkki on tilata meiltä katon kuntotarkastus, mutta myös katon ikä antaa osviittaa. Tiilikatto on pitkäikäinen katto, mutta yli 70-vuotiaan tiilikaton tiiviys on jo merkittävästi heikentynyt. Peltikattoon voi luottaa noin 50 vuotta, ja huopakattokin kestää 30–40 vuotta. Mainiot huopakattoammattilaisemme osaavat antaa parhaat vinkit huopakattojen ja palahuopakattojen elinkaaren pidentämiseen.

Kun kattosaneeraus on ajankohtainen, saat sen meiltä kilpailukykyisen hintaisena avaimet käteen -pakettina. Teemme kaikki kattoremontin yhteydessä tarvitut työt aina lintuverkkojen asentamiseen ja peltisepäntöihin. Myös taloyhtiön, esimerkiksi rivitalon tai kerrostalon, kattoremontti etenee reippaasti toimestamme. Omakotitalon tai kesämökin kattosaneerausta suunnittelevien kannattaa muistaa kotitalousvähennys- ja rahoitusmahdollisuus (rahoitusta haet kätevästi nettisivujemme kautta). Ota yhteyttä myös Haminassa, Kouvolassa ja Pyhtäällä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kotkassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kotkassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kotkan alueella!