Kattoremontti & Kattotyöt Karjala

Kattoremontti ja muut kattotyöt Karjaalla eivät aiheuta yöunien menettämistä, kun ne tilataan Kattokorjaus-palvelulta. Meidän huopakatto-, palahuopakatto-, tiilikatto- ja peltikattoammattilaisemme pitävät huolen siitä, että taloyhtiön tai pientalon kattotyöt sujuvat kuin tanssi. Toimimme aina yhdessä tehdyn sopimuksen puitteissa pitäen kiinni niin budjetista kuin aikataulustakin. Verraton ammattitaitomme takaa sen, että kattoremontti ja muut urakat valmistuvat mallikelpoisesti pienintä yksityiskohtaa myöten. Edes isomman kerrostalon tai rivitalon katon uusiminen ei saa meitä hämilleen, vaan tuomme paikalle tarpeeksi paljon ammattilaisia, rakennustelineitä ja erilaisia nostolaitteita, joilla urakka etenee rivakasti. Omakotitalon ja kesämökin omistajille vinkkaamme kattotöiden kotitalousvähennysmahdollisuudesta, sekä nettisivujemme kautta haettavissa olevasta rahoituksesta.

Kattosaneerausten lisäksi meidät kannattaa pitää mielessä myös silloin, kun tarvitsette jotain kattohuoltoa, kattoikkunoiden uusimista tai vaikkapa lintuverkkojen asentamista. Teemme ammattitaidolla aivan kaikki kattokorjaukset, katon huollot, katon varustelut ja muut kattotyöt (kuten peltisepäntyöt). Toimimme myös muualla Raaseporissa, eli Pohjan ja Tammisaaren alueella – sekä esimerkiksi Hangossa, Kemiönsaaressa, Salossa, Inkoossa ja Lohjalla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Karjaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Karjaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Karjaan alueella!