Kattohuolto Karjaa

Kattohuollot Karjaalla liittyvät usein omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon puhtaanapitoon. Lika ja sammalet rasittavat katon kuntoa tarpeettomasti. Ne sitovat kattoon kosteutta, mikä saa katon haurastumaan ja ikääntymään aivan liian nopeasti. Esimerkiksi taloyhtiön katto saattaa vaatia uusimista puolta aiemmin, jos kattoa ei ole säännöllisesti puhdistettu. Katon puhdistamisen tärkeys koskee kaikkia kattoja, eli niin tiilikattoja, peltikattoja, huopakattoja, mineriittikattoja kuin palahuopakattojakin. Samalla puhdistetaan sadevesikourut tai kattokaivot, jotta talon rakenteisiin ei pääsisi kosteutta huonosti vetävän sadevesijärjestelmän takia.

Joskus katto vaatii perusteellisempaa puhdistamista – tilaa silloin kattopesu tai kemiallinen sammaleentuhokäsittely. Katon pinnoitus, kattomaalaus tai katon suojakäsittely saa katon hylkimään paremmin likaa, kosteutta ja kasvustoja. Nämä kattohuollot tehdään melko harvoin, sillä esimerkiksi tiilikatto pinnoitetaan vain kerran elinkaarensa aikana.

Teemme kaikki kattohuollot myös muualla Raaseporissa, eli palvelemme myös Pohjan ja Tammisaaren asukkaita. Toiminta-alueemme kattaa myös Hangon, Kemiönsaaren, Salon, Inkoon ja Lohjan. Myös eteläisessä Suomessa voidaan tarvita lumenpudotusta ja jään poistoa katolta – muista silloinkin Kattokorjaus-palvelu.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Karjaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Karjaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Karjaan alueella!