Vesikourujen puhdistus Karjaa – yksilöllisesti käsityönä

Paras vesikourujen puhdistustulos saavutetaan Karjaalla rehdisti käsityönä. Ei siis esimerkiksi kourukolalla, pitkävartisella harjalla tai ketsuppipullosta itse tehdyllä kuokalla.

Työskentelyä varten on noustava rohkeasti katolle. Sitä kautta työskentely sujuu helpoiten, sillä esimerkiksi tikkaita saisi olla jatkuvasti siirtelemässä.

Kuulostaako hankalalta? Ja vaaralliselta?

Ei hätää – anna meidän tehdä työt puolestasi! Katonkorjauspalvelustamme voit tilata paljon muutakin kuin katon korjaustyöt, ja vesikourujen puhdistuksestakin meillä on kokemusta runsain mitoin.

Poistamme roskat ränneistä huolellisesti käsityönä sadevesijärjestelmän yksilölliset tarpeet ja ominaisuudet huomioiden. Lopuksi voimme vielä huuhtaista viimeisetkin koivunnorkot ja neulaset pois veden kanssa.

Puhdistuksen jälkeen voit olla varma, että sadevesijärjestelmä vetää taas kuin uusi. Kun vedet ohjautuvat siististi katolta maahan ja pois kivijalan juuresta, säästyvät myös katto, julkisivu ja kiinteistön perustukset ylimääräiseltä kosteusrasitteelta.

Tiesitkö? Katonkorjauspalvelustamme saat katon yleistarkastuksen kaupan päälle kaikkiin kattotöihin. Samalla sykäyksellä voimme tietenkin tehdä loistotarjouksen muistakin katolle tai sadevesijärjestelmälle suosittelemistamme toimenpiteistä.

Ota siis yhteyttä viimeistään ensi keväänä tai syksynä, kun vesikourujen puhdistus on jälleen ajankohtaista! Palvelemme ammattitaitoisesti ja kilpailukykyisin hinnoin myös Karjaan lähialueilla, kuten Lohjalla, Tammisaaressa, Salossa ja Hangossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Karjaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Karjaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Karjaan alueella!

Rännien puhdistushinta koostuu monista tekijöistä

Mietitkö, mitä rännien puhdistus Karjaalla sijaitsevassa kohteessasi maksaa? Rännien puhdistushinta muodostuu monien tekijöiden perusteella, joten vielä tässä vaiheessa emme ikävä kyllä pysty sanomaan tarkkaa summaa.

Sen kuitenkin tiedämme jo nyt, että sijoitus on erittäin kannattava. Rännien puhdistus pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta ja poikii säästöjä monissa muissa kiinteistösi huolto- ja korjaustöissä.

Jos haluat tietää tarkan hinnan, pyydä meiltä tarjous ja kerro samalla hieman pohjatietoja kohteestasi. Tarjouksen pyytäminen meiltä ei vielä sido tilaamaan mitään.

Rännien puhdistushinnan kannalta merkitseviä tekijöitä ovat esimerkiksi nämä asiat:

  • Kourujen pituus
  • Milloin kourut on viimeksi puhdistettu?
  • Ovatko vesikourujen kiinnikkeet ulko- vai sisäpuolella?
  • Kohteesi korkeus
  • Pestäänkö kourut myös ulkopuolelta?
  • Tehdäänkö samalla muita kattotöitä?

Käytännössä laskemme rännien puhdistushinnan sen perusteella, kuinka paljon urakkaan kuluu työaikaa, materiaaleja ja kalustoa. Kaikki tarvittava sisältyy tarjoukseemme.

Noin yleisesti ottaen rännien puhdistushinta on kuitenkin melko pieni investointi. Todennäköisesti pystyt maksamaan laskun yhdessä erässä, etkä tarvitse kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta.

Muista, että yksityishenkilönä saat työstämme jälkikäteen myös kotitalousvähennystä.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus sekä tukosten aiheuttamien vaurioiden korjaustyöt

Katonkorjauspalvelustamme saat kaikki kattotyöt vesikourujen ja katon puhdistuksesta tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaukseen. Selätämme tukoksen kuin tukoksen kuin vettä vain!

Korjaamme myös vauriot, jotka tukos on mahdollisesti ennättänyt jo aiheuttaa. Esimerkiksi ruostevaurioiden korjaus, kaadon säätäminen ja irti revenneen vesikourun kiinnitys takaisin paikoilleen onnistuu meiltä muitta mutkitta.

Voimme myös maalata homeiset laudat tai uusia laudoituksia, jotka ovat jo päässeet lahoamaan. Kun vedet juoksevat katolta alas miten sattuu, esimerkiksi otsalautojen ja julkisivun laudoitusten homehtuminen ja lahoaminen on melko tavallista.

Korjaamme jopa kattovuodot! Sadevesijärjestelmän tukokset ovat omiaan aiheuttamaan vuotoja etenkin tasakatoilla, sillä tukoksen takia vedet alkavat kertyä katolle.

Mitä pikemmin päästät meidät tukoksen kimppuun, sen helpommalla kuitenkin todennäköisesti päästään. Esimerkiksi lahovaurioiden syntyminen vie aikaa.

Kannattaa silti pitää mielessä, että kaikkein helpointa ja edullisinta on panostaa rännien puhdistukseen. Kun käväisemme poistamassa lehdet, risut ja koivunnorkot kouruista joka syksy ja kevät, on tukosten muodostuminen epätodennäköistä.

Olisiko siis jo aika antaa kouruihin kertyneelle bioroskalle lähtöpassit? Hetki vain, niin hurautamme avuksesi minne vain Karjaalle tai Karjaan lähitienoolle!