Kattohuolto Kaarina

Katon harjaus on yksi eniten tarvituista kattohuolloista Kaarinassa. Toinen taloyhtiöiden, omakotitalojen ja esimerkiksi kesämökkien kattojen säännöllinen huoltotoimenpide on rännien puhdistus. Jos ulkorakennusten, kerrostalojen tai esimerkiksi rivitalojen sadevesijärjestelmää ei usein puhdistettaisi, voisi sade- ja sulamisvesistä aiheutua isoja ongelmia. Katolta voi tulla päivässä alas tuhansia litroja vettä, joiden ei soisi päätyvän rakennuksen perustuksiin.

Tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton ja huopakaton puolivuosittainen puhdistus estää likaa pinttymästä katteeseen. Sen ansiosta kattopesuja ja sammaleentuhokäsittelyjä tarvitaan paljon harvemmin, ja kattoa suojaava maali- tai suojapinnoitekin kuluu hitaammin. Tiili- ja bitumikatot on tarkoitus pinnoittaa uudelleen vain kerran. Peltikatot huoltomaalataan useamminkin, riippuen siitä, kuinka nopeasti edellinen pinnoite kuluu.

Lumenpudotusta tarvitaan varsinkin pohjoisessa siksi, ettei katto painuisi luokalle. Eteläisemmässä Suomessa yleinen syy kattolumitöille on lumen putoamisesta aiheutuvien vaaratilanteiden ehkäisy. Tilaa lumen ja jään poisto katolta meiltä, sillä teemme tämänkin kattohuollon asiantuntevasti, sujuvasti ja kattoa vaurioittamatta. Kaarinan lisäksi palvelemme kattohuoltojen tiimoilta myös Liedossa, Paraisilla, Paimiossa, Sauvossa ja Turussa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kaarinassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kaarinassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kaarinan alueella!