Kattoremontti & Kattotyöt Kaarina

Kun asialla on Kattokorjaus-palvelu, eivät kerrostalon tai rivitalonkaan kattoremontit ja muut kattotyöt Kaarinassa kestä kauaa. Kattokorjaus-palvelulta tilattu omakotitalon tai kesämökin kattoremontti voi olla ohi jo parissa päivässä, eikä taloyhtiönkään katon uusimiseen mene kauaa. Siihen, kauanko kattotöihin menee aikaa, vaikuttavat muun muassa katon koko ja katon alla olevissa osissa mahdollisesti olevat kosteusvauriot. Näissä hommissa ei kuitenkaan ole valttia nopeus, vaan taito ja huolellisuus! Kattoikkunoiden uusimiseen, peltisepäntöihin tai esimerkiksi kattosaneeraukseen kuluva aika arvioidaan paikan päällä. Samalla lasketaan urakalle kiinteä hinta – ja yksityisasiakasta muistutetaan kotitalousvähennyksestä sekä kauttamme saatavasta kattotöiden rahoituksesta.

Huopakattoremonteissa ja muissa huopakattotöissä olemme varsinaisia mestareita, mutta taidamme loistavasti myös erilaiset peltikatto- ja tiilikattotyöt. Osaamme tarjota aina sopivinta tapaa katon kunnostamiseen (se ei läheskään aina ole kattoremontti) sekä tapoja estää uusien vikojen ilmaantuminen (tällainen kattotyö voi olla vaikka kattomaalaus tai pieneläinesteiden asentaminen). Tilaa meiltä myös katon varusteluun liittyvät työt, katon IV-työt tai vaikka katon korotus. Kattavaa ja laadukasta kattopalvelua saa meiltä myös Kaarinan naapurikunnissa Liedossa, Paraisilla, Paimiossa, Sauvossa ja Turussa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kaarinassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kaarinassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kaarinan alueella!