Vesikourujen puhdistus Kaarina – joko olet kuullut kourukomppaniastamme?

Kaarinan kaltaisilla pienillä paikkakunnilla sana hyvästä vesikourujen puhdistuspalvelusta kiirii kulovalkean tavoin. Ehkä oletkin jo kuullut katonkorjauspalvelumme kourukomppaniasta?

Meiltä saat käyttöösi rännialan mestaritekijät kohteeseen kuin kohteeseen Kaarinan alueella. Puhdistamme esimerkiksi omakotitalon, kerrostalon ja piharakennusten vesikourut osaavin käsin. Matkaamme mielellämme myös taajama-alueen ulkopuolella sijaitseviin osoitteisiin, kuten vaikkapa kesämökillesi.

Kaupan päälle saat ammattiarvion katon yleiskunnosta. Jos katto sadevesijärjestelmineen kaipaa jo muutakin huoltoa tai korjausta, voimme tehdä samaan hengenvetoon hyvän tarjouksen suosittelemistamme toimenpiteistä.

Hinnat laskemme kohdekohtaisesti, mutta vankka kokemuspohja takaa tiukan hintalapun. Rutiinilla pystymme tekemään työt kustannustehokkaammin kuin moni muu. Kauttamme on saatavilla myös osamaksun mahdollistavaa rahoitusta, mutta mitä luultavimmin tarjouksemme on positiivinen yllätys.

Yksityishenkilön kannattaa kuitenkin laittaa korvan taa myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Vähennyksestä voi olla tuntuvaa taloudellista etua etenkin, jos rännien puhdistus tehdään osana isompaa savottaa – kuten vaikkapa katon kausihuoltoa.

Ota siis yhteyttä, kun kevät tai syksy tekee taas tuloaan ja vesikourujen puhdistus on ajankohtaista. Meiltä saat aina osaavan avun kilpailukykyiseen hintaan!

Laita hyvä kiertämään ja vinkkaa meistä sukulaisille ja ystävillesikin. Palvelemme myös Turussa, Liedossa, Laitilassa, Salossa, Tarvasjoella ja Mynämäellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kaarinassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kaarinassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kaarinan alueella!

Miksi rännien puhdistus Kaarinassa kannattaa? Ainakin 3 hyvää syytä!

Rännien puhdistus ei ole iso investointi, sijaitsipa kohde sitten Kaarinassa tai Turussa. Sitä paitsi se maksaa itsensä erinomaisesti takaisin. Pystymme nimeämään suoralta kädeltä ainakin kolme hyvää syytä, joiden vuoksi rännien puhdistus Kaarinassa kannattaa.

Tässä ne ovat:

1.      Ruoste.

2.      Tukokset.

3.      Jää.

Sadevesijärjestelmän säännöllinen puhdistus ehkäisee ruostetta erittäin tehokkaasti. Kaarinassakin moni sadevesijärjestelmä on terästä, joka voi ruostua huoltamattomana jopa puhki asti.

Luonnollisesti rännien puhdistus eli roskien poisto ränneistä ehkäisee myös tukoksia. Tukoksia kannattaa vältellä, sillä ne aiheuttavat paljon haittaa sekä sadevesijärjestelmälle itselleen että sitä ympäröiville rakenteille. Kun sadevesijärjestelmä menee tukkoon ja vesi alkaa kulkea katolta muita teitä kohti maata, voi seurauksena olla esimerkiksi hometta ja lahovaurioita.

Entä jää? Jos ränneissä on roskia lämpötilan vaipuessa miinuksen puolelle, jäätyy sadevesijärjestelmä hyvinkin nopeasti. Roskaiset rännit eivät nimittäin pääse kuivumaan kunnolla.

Jää puolestaan voi aiheuttaa paljon haittaa ruosteesta vääntymiin ja tukoksiin. Jo pelkästään jään paino voi saada vaikkapa kaadon vääntymään väärään kulmaan.

Ethän siis jätä sadevesijärjestelmää heitteille? Jos annat luvan, voimme käväistä ruoppaamassa roskat ränneistä myös poissa ollessasi.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus onnistuu mihin vuodenaikaan vain

Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon ja tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus on tarpeen, älä anna sadevesijärjestelmän kärsiä tukoksen kourissa yhtään kauemmin kuin on aivan välttämätöntä. Katonkorjauspalvelustamme saat ammattilaiset avuksesi mihin vuodenaikaan vain!

Kesäaikaan tukos on yleensä eloperäistä materiaa, kuten lehtiä ja risuja. Etenkin loppukesästä ja alkusyksystä puista irtoilee roskia valtavat määrät. Kaarinassakin on paljon metsäisiä tontteja, eivätkä biotukokset ole ennenkuulumattomia.

Aina tukos ei kuitenkaan ole peräisin puista. Lapsiperheessä syöksyputken päähän voi lentää myös leluja tai pelivälineitä.

Talvella tukos sen sijaan on tyypillisesti jäätä – tai iloinen soppa jäätä ja bioroskaa, jos rännien syyspuhdistus on päässyt unohtumaan. Umpeen jäätynyt sadevesijärjestelmä ilmoittelee itsestään viimeistään kevättalvella, kun sulamisvedet lähtevät katolta liikkeelle.

Olipa tukos sitten bioroskaa, jäätä tai vaikkapa tennispallo, meiltä löytyvät joka tapauksessa tepsivät troopit sen avaukseen. Pian sadevesijärjestelmä vetää taas kuin uusi!

Olisiko siis jo korkea aika kutsua kautta Kaarinan tunnettu kourukomppaniamme päästämään sadevesijärjestelmä pälkähästä? Katonkorjauspalvelumme ei sulje oviaan edes keskellä kylmintä talvea.