Huopakattoremontti Kaarina

Huopakattoremontti Kaarina, on syytä toteuttaa aina ajallaan, jotta vauriot eivät pääse leviämään – kutsu siis paikalle meidän rautaiset ammattilaisemme! Huopakatot sekä niiden ongelmat ovat tulleet meille tutuiksi vuosien aikana keräämämme kokemuksen myötä. Sellaista huopakaton vaivaa ei siis ole, johon meiltä et saisi apua. Aina tilanteen salliessa pyrimme korjaamaan tai paikkaamaan vuodot, mutta laajempien vaurioiden kohdalla on mielekkäämpää usein remontoida koko katto. Näin päästään eroon paitsi itse vuodosta, myös sen aiheuttamista ongelmista, kuten kastuneista yläpohjan eristeistä tai lahonneista rakenteista, jotka voivat myöhemmin johtaa vaikeisiinkin sisäilmaongelmiin. Vältä siis kotisi tai kesämökkisi ajautuminen täysin asuinkelvottomaan kuntoon ja kutsu meidät paikalle, mikäli katon kunto huolettaa.

Toiminta-alueeseemme kuuluu Kaarinan lisäksi koko muu Varsinais-Suomi – Lieto, Paimio, Parainen, Sauvo, Turku sekä kaikki saarikohteetkin. Emme siis jätä sinua pulaan vuotavan kattosi kanssa, vaikka asuisitkin vähän pidemmän matkan päässä. Ota reippaasti yhteyttä, niin tulemme laittamaan vanhan katon uuteen uskoon!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kaarinassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kaarinassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kaarinan alueella!

Palahuopakattoremontti Kaarina – koska katon kunnolla on väliä

Palahuopakattoremontti Kaarina, on meidän toteuttamanamme muutakin kuin pelkkien vuotojen korjailua. Emme vain asenna uutta kattoa vanhan tilalle, vaan tarjoamme mahdollisuuden myös muihin palveluihin, jotka hoituvat helposti palahuopakattoremontin yhteydessä. Meiltä voit tilata esimerkiksi uudet kattotuotteet aina kattosilloista lumiesteisiin, tai esimerkiksi sen kaivattua luonnonvaloa yläkertaan tuovan kattoikkunan sekä huoltoluukun, jonka kautta yläpohjaan on jatkossa helpompi kulkea tarkastelemaan mahdollisten vaurioiden syntyä.

Voit siis kustomoida uudesta palahuopakatostasi oman näköisesti kokonaisuuden varustelemalla sen juuri haluamallasi tavalla. Asentamalla lappeille aurinkopaneeleita otat askeleen lähemmäs kohti omavaraisuutta ja säästät jatkossa sähkölaskuissakin. Lämmityskulut laskevat ja sisäilman laatu paranee, kun märät eristeet vaihdetaan kuiviin, eikä lämpö karkaa yläpohjan läpi enää harakoille. Voit valita katteen värin sekä kuvioinnin sen mukaan, mikä eniten silmääsi miellyttää – kunhan vain asuinalueen rakennussäädökset sen sallivat. Palahuopakattoremontin myötä kastosta saadaan siis monin tavoin käytännöllisempi sekä näyttävämpi kokonaisuus. Monesti jopa koko rakennuksen arvo nousee samalla. Kun siis on aika päivittää vanha katto uuteen, käänny Kaarinassa meidän puoleemme!

Huopakaton uusiminen Kaarina hoituu meiltä reiluun, kattokohtaisesti kustomoituun hintaan

Huopakaton uusiminen Kaarina, ei syö säästötiliäsi tyhjäksi, kun tilaat sen meiltä. Meille on nimittäin tärkeää, että kaikilla olisi mahdollisuus saada kunnollinen katto päänsä päälle – pankkitilin pulleudesta riippumatta. Emme halua ajaa ketään vararikkoon tai aiheuttaa henkilökohtaista konkurssia ylihinnoitelluilla kattotöillä ja siksi hinnoittelumme perustuukin katon yksilökohtaisiin tarpeisiin sekä ominaisuuksiin. Me siis toteutamme kattokohtaisen kuluarvion nähtyämme katon ja määrittelemme tarjouksemme sen mukaan. Arvioimme esimerkiksi, paljonko rakennusmateriaaleja ja aikaa katon kunnostus vaatii, sekä kuinka laajalle vauriot ovat levinneet. Luonnollisestikin pienemmän omakotitalon huopakaton uusiminen on yleensä edullisempaa kuin vaikkapa valtavan kartanon. Tarkan hinnan saat kuitenkin selville vain kutsumalle meidät paikan päälle Kaarinaan.

Reilun, kattokohtaisesti kustomoidun hinnan lisäksi tarjoamme kattotöistä aiheutuvien kustannusten kattamiseen helpotusta joustavalla rahoitusmahdollisuudella, jota voit hakea näppärästi verkkosivujemme kautta. Vaikka talousbudjettiasi ei siis olisikaan mitoitettu huopa- ja palahuopakattojen kunnostustöihin, ei remonttia tarvitse lykätä kustannussyistä. Kaikista toteuttamistamme kattotöistä voi myös hakea kotitalousvähennystä!

Palahuopakaton uusiminen Kaarina on kattotyö, jossa kannattaa aina luottaa ammattilaisen osaamiseen

Palahuopakaton uusiminen Kaarina, on kattotyö, joka vaatii runsaasti osaamista, tarkkuutta sekä kokemusta ja siksi sellaista aikovan onkin syytä kääntyä ammattilaisen puoleen. Vaikka se naapurin käsistään kätevä Pertti lupautuisi hommaan halvemmalla, ei säästöä välttämättä synny. Kokematon katolla puuhastelija saattaa nimittäin aiheuttaa paljonkin hallaa. Tai ainakin jättää jälkeensä pieniä huolimattomuusvirheitä, jotka saattavat myöhemmin eskaloitua varsin katastrofaalisiksi. Harva kattotuotteiden tai rakennusmateriaalienkaan valmistaja tarjoaa tuotteilleen takuuta, jos niitä on ollut asentamassa joku muu, kuin asiantunteva ammattilainen.

Kun siis palahuopakaton remontin aika tulee Kaarinassa eteen, kiitä Perttiä kauniisti ja käänny sitten meidän puoleemme. Toteutamme palahuopakaton remontit – kuten myös kaikki muut kattotyömme – aina sovitussa ajassa sekä kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna. Näin kattoremontti jää mieleen huolettomana sekä sujuvana kokemuksena, jonka aikana sait itse keskittyä ihan muuhun kuin yksityiskohdista huolehtimiseen. Me kun vastaamme jokaisesta hankalastakin työvaiheesta aina vanhan katon purusta rakennusjätteiden hävitykseen sekä kohteen loppusiivoukseen. Kun siis kaipaat laadukasta ja ammattitaitoista palvelua, käänny meidän puoleemme!

Huopakattojen saneeraukset erilaisille huopakatoille

Huopa on paitsi kestävä ja monipuolinen, myös hiljainen sekä edullinen materiaali. Ei siis ihme, että sitä suositaan nykyään kaikenlaisessa rakentamisessa. Huopa sopii niin modernin omakotitalon kuin esimerkiksi klassisemman kesämökinkin katoksi. Siitä voi muotoilla sekä harjakattoja, satulakattoja, pulpettikattoja, mansardikattoja että tasakattojakin, sillä toisin kuin esimerkiksi tiilikate, huopa ei vaadi minimikaltevuutta pysyäkseen vesitiiviinä. Asuinrakennusten lisäksi huopakattoja nähdään myös esimerkiksi erilaisten piharakennusten suojana. Ja koska myös autotallit, grillikatokset, pihasaunat ja varastorakennuksen altistuvat ajoittain varsin vaihteleville ilmasto-olosuhteilla, huopakattojen saneeraustakin tarvitsevia kattoja Kaarinassakin kyllä riittää.

Meidän monipuolinen palveluntarjontamme kattaa onneksi kaiken korkuisten, muotoisten, kuntoisten ja ikäisten kattojen kunnostukset. Ja huopakatto on uusittu, voit jatkossa pitää siitä huolta tilaamalla meiltä niin tarvitsemasi säännölliset kattohuollot kuin vuotopaikkauksetkin. Näin katolle ei synny suuremmille vaurioille otollisia olosuhteita.

Kaikkea ei tosin voi ennaltaehkäistä. Esimerkiksi myrsky saattaa kaataa lapetta vasten puun tai lumikinos kiskaista kattotuotteet alas. Onneksi tiimimme taitaa myös myrskyvauriokorjaukset, joten voit todellakin kääntyä kaikkien akuuttienkin katto-ongelmien yllättäessä meidän puoleemme Kaarinassa!