Kattoremontti & Kattotyöt Joensuu

Kattoremontti ja muut kattotyöt Joensuussa ovat urakoita, joiden suhteen ei soisi minkään menevän vikaan. Helpoin tapa varmistaa kattoremontin ynnä muiden kattotöiden onnistuminen on se, että tilaa ne Kattokorjaus-palvelulta. Kaikki työntekijämme ovat kokeneita kattoammattilaisia – erityisen paljon meillä on töissä huopakattoammattilaisia, joten ei ihme, että meidät tunnetaan onnistuneista huopakattoremonteista ja muista huopakattotöistä. Koska olemme kokeneita, ammattitaitoisia ja motivoituneita, sujuu katon uusiminen, tai mikä tahansa muu kattotyö, korkealaatuisesti ja virheettömästi.

Ota meidät taloyhtiösi luottokumppaniksi kaikkiin kattotöihin! Olipa kyseessä kerrostalon katon uusiminen, rivitalon katon maalaus, tarve peltisepäntöille, kattoikkunan uusiminen tai vaikka pieneläinesteiden asentaminen, saat meiltä tasokasta kattopalvelua kilpailukykyisillä hinnoilla. Olemme myös kaikkien omakotitalojen ja kesämökkien omistajien käytettävissä. Yksityisasiakkaan kannattaa valita meidät muun muassa siksi, että kattotöistämme saa kotitalousvähennystä, ja että tarjolla on joustava rahoitus kaikkiin kattotöihin.

Kaikki huopakattotyöt, tiilikattotyöt ja peltikattotyöt toteutetaan täyden palvelun pakettina, eli asiakkaalle ei jää kuin laskun maksamisen ilo. Otapa yhteyttä ja pyydä tarjous – myös silloin, jos asut Joensuun sijasta Ilomantsissa, Kontiolahdella, Lieksassa, Liperissä, Rääkkylässä tai Tohmajärvellä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Joensuussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Joensuussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Joensuun alueella!