Huopakattoremontti Joensuu

Huopakattoremontti Joensuu, kun haluat että ammattilaiset laittavat kattosi kuntoon, olet oikeassa paikassa! Kattoremonttipalvelumme pätevä väki huolehtii sinunkin huopakattosi saneerauksesta korkealla työn laadulla, nykyaikaisia kattomateriaaleja käyttäen. Tämä on pettämätön yhdistelmä osaavien asentajiemme käsissä. Saat upean ja toimivan katon rakennukseesi, kattoa on helppo huoltaa. Sen ylläpito ei vaadi pitkään aikaan juuri varoja tai vaivannäköä. Huopakattoremontti Joensuun seudulla parantaa katon toimivuutta mutta helpottaa myös sinun elämääsi pitkäksi aikaa.

Toiminta-alueemme on Pohjois-Karjala, Ilomantsi ja sen naapurikunnat, eli Kontiolahti, Lieksa, Eno, Liperi, Rääkkylä ja Tohmajärvi. Remontoimme seudulla kaikenlaisia huopakattoja tasa- ja harjakatoista auma- ja mansardikattoihin muiden kattomallien ohessa. Voit tilata kattoremonttipalvelultamme huopakattoremontin huvilaan, mökkiin, kuten kesämökkiin sekä omakotitaloon eli asuinrakennuksiin. Remontoimme Joensuun seudulla monipuolisesti myös kaikenlaisten piharakennusten huopakattoja, eli voit tilata piha- ja rantasaunojen kattoremontit, samoin varastojen, autotallien ja -katosten kattoremontit riippumatta siitä, onko kyseessä palahuopakatto vai rullahuopakatto. Meillä voit teettää huopakattoremontit kaupunki- ja maaseutupaikkojen lisäksi saarikohteissa.

Pyydä tarjouksemme, tutki rahoitusmahdollisuus ja muista kotitalousvähennykset, kun on aika toteuttaa huopakattoremontti Joensuussa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Joensuussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Joensuussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Joensuun alueella!

Palahuopakattoremontti Joensuu – vaalimme laatua palahuopakattojen remontoinnissa

Palahuopakattoremontti Joensuu, hyvät ja katollesi sopivat materiaalit kohtaavat asiantuntevat kattoasentajamme kattosi saneerauksen parissa. Lopputulos on takuutyön arvoista laatua joka ikisellä katolla, jonka saneeraamme. Kakkien huopakattojen remonteissa on paljon samoja työvaiheita ja muistettavia asioita, meillä on runsaasti kokemusta erilaisista huopakatoista ja kokeneet kattoasentajamme taitavat niin katteen uusimisen kuin laajemmatkin huopakattoremontit Joensuussa.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Joensuussa sisältää kaikki katon kunnon vaatimat korjaustyöt ja materiaalien uusimiset, se voi sisältää myös omien toiveidesi mukaisia muutos- ja asennustöitä. Totta kai suuremmatkin, kuten katon oikaisu tai katteen vaihto vaikkapa rullahuovasta palahuopaan onnistuvat ammattitaitoiselta kattoremonttipalvelultamme. Mutta varsinkin kattoikkunoiden, -valokupujen tai kattoikkunoiden asennukset tai ihan yhtä hyvin niiden poistot katolta remontin yhteydessä on aina mahdollista toteuttaa avullamme. Palahuopakattoremontti on siis hyvä tilaisuus miettiä, millaisen katon rakennukseen haluaa. Laaja katevalikoima antaa mahdollisuuden myös miettiä katon ja koko rakennuksenkin ulkonäköä laajemmin, voit valita lukemattomista värisävyistä. Palahuopakatetta on lisäksi tarjolla monen kokoisina ja muotoisina paloina, joilla voi vaikuttaa puolestaan katteen pinnan kuviointiin.

Huopakaton uusiminen Joensuu – uusimme kattosi kuin se olisi omamme!

Huopakaton uusiminen Joensuu, suhtaudumme jokaiseen remontoitavaksemme tulevaan kattoon samalla vakavuudella. Ihan ensimmäisenä katolle päästessämme ryhdymme purkamaan vanhaa kattoa. Tietysti jokainen huopakattoremontti Joensuussa vaatii ennen katolle kiipeämistä erilaisia valmisteluita, suunnittelua ja vastaavaa mutta sovittuna ajankohtana remontti siirtyy pihapiiriin ja katolle. Katolla työ alkaa kattotuotteiden ja sitten vesikatteen purkutöillä, mikäli katto on lähinnä katteen puolesta loppuun käytetty mutta muutoin hyväkuntoinen, muuta ei välttämättä tarvitsekaan purkaa.

On kuitenkin mahdollista ja osassa katoissa myös tarpeen, että työ jatkuu vanhan katteen purkutöiden jälkeen alusrakennetöihin. Katteen alta löytyy alusponttilevyä tai -laudoitusta, jonka kunnon tutkimme tarkkaan ja mm. kosteusvaurioiden ja muiden vikojen varalta. Mikäli tarvetta, uusimme tämän alusrakenteen, mutta myös muut katon rakenteet, toisinaan myös eristeitä, mikäli niissä on kosteusvaurioita, pieneläintuhoja tai muita vaurioita. Paneudumme erityisesti vaurioituneisiin kohtiin ja materiaaleihin. Ehjiin ja kunnollisiin katon osiin ei todennäköisesti tarvitse puuttua lainkaan. Jokainen katto siis saa sen kuntoon perustuvan huopakaton uusimisen eli huopakattoremontin Joensuun seudulla, toiveitasi toki kuunnellen.

Palahuopakaton uusiminen Joensuu, uusi laattakatto toimii ja on helppo ylläpitää pitkään

Palahuopakaton uusiminen Joensuu, kun kattoremontti toteutetaan hyvin, kaikki asennustyöt esimerkiksi tehdään täsmällisesti ja asennussuosituksia noudattaen, saadaan parasta jälkeä! Palahuopakatto ei tietenkään ole poikkeus työnlaadussa, me panostamme joka ikiseen huopakattoremonttiin ja huomioimme erilaisten kattojen tekniset ominaisuudet niitä remontoidessamme. Palahuopakatteelle täytyy olla ainakin 1:5, toisin sanoen 11 asteen kattokulma, jotta kate takuulla toimii ja tämän seikan me tarkistamme aina kun siihen on pienintäkään syytä. Katon toimivuuden takaamien lisäksi ajattelemme myös katevalmistajan suosituksia, joiden noudattaminen on yleensä yhtenä ehtona tuotetakuiden voimassa pysymiseen. Meille tällaiset asiat ovat hyvinkin tuttuja, huomioimme ne automaattisesti remonttia suunnitellessamme.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Joensuussa sisältääkin uuden vesikatteen ja palahuopakaton tapauksessa katteen pintakerros tulee palahuopakatteesta. Pohjahuopa on rullatavaraa myös palahuopakatossa. Kokeneet asentajamme toteuttavat sujuvasti uuden vesikatteen, palahuopakatteen asennushan vaatii tarkkaavaisuutta ja hyvä rutiini työhön nopeuttaa sekä antaa varmuutta asennukselle. Palahuopakaton uusiminen voi keveimmillään tarkoittaa huopakatteen uusimista, toteutamme jokaisen huopakattoremontin Joensuussa juuri sen kunnon ja tilanteen mukaan, toiveitasi kuunnellen.

Huopakaton asennus Joensuu – asennamme rakennukseesi uuden upean ja toiveitasi vastaavan katon remontissa

Huopakaton asennus Joensuu, uusi katto on aina mahdollisuus! Se on mahdollisuus saada toimivampi, tyylikkäämpi ja helppohoitoisempi katto kotitaloutesi rakennuksiin. Uuden huopakaton asennus on totta kai tärkeä työvaihe, sillä katto tulee käyttöön tuleviksi vuosikymmeniksi. Tämän vuoksi asennus on syytä tehdä huolellisesti ja oikeita menetelmiä suosien, tämä pätee niin kattohuopien kuin muidenkin katon osien asennuksiin. Asennamme tarpeen mukaan eristeitä, aluslaudoitusta tai -levytystä mutta myös muita kattorakenteita, mikäli niitä on mm. kosteusvaurioiden vuoksi jouduttu purkamaan.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Joensuussa sisältää kaikkien vanhasta katosta purettujen materiaalien asennuksen. Ellei kattoon tehdä muutostöitä, jossa poistetaan esimerkiksi kattoläpivienti, tällöin tilalle tulee tietysti kattoa. Yksi keskeisimmistä asennustöistä huopakattoremontissa Joensuussa, kuten missä tahansa muuallakin on kattohuopien asennus, joka jatkuu lappeiden jälkeen ylösnostojen ja läpivientien asennuksilla. Reunapellitysten ja piipunpellityksen sekä piipunhatun asennus ovat vuorossa vesikatteen jälkeen, samoin kattotuotteiden, kuten lumiesteiden ja kattotikkaiden asennukset. Lisäksi sadevesijärjestelmään liittyvät vesikourut täytyy asentaa paikoilleen, jotta vesi kulkeutuu oikeita reittejä pitkin pois rakennuksen läheisyydestä.

Huopakattosaneeraus kaikkiin Joensuun seudun kotitalouksien rakennuksiin ammattitaidolla

Siinä vaiheessa, kun vanha katto vuotaa, on sammaleen peitossa ja kauttaaltaan kulunut niin kattoremontti sekä vesikatteen uusiminen voi olla järkiratkaisu. Remontoimalla kattosi voimme hoitaa kaikki katon viat ja heikkoudet kerralla kuntoon. Uusimme kuluneet materiaalit, korjaamme rikkoutuneet rakenteet ja toteutamme laadukkaat läpiviennit sekä kattotuotteiden asennukset, sammaleet lähtevät vanhan vesikatteen mukana katolta ja uutta kattoa on helppo pienellä vaivalla ylläpitää. Meille ei ole väliä, onko katto vain kulunut ja tullut käyttöikänsä päähän vai onko siinä aiempia asennusvirheitä, myrskyvaurioita ja muita vikoja, remontoimme kattosi kuntoon kaikissa tapauksissa.

Tilaa meiltä huopakattoremontti Joensuussa kotitaloutesi rakennuksiin, käytännössähän me remontoimme kattavasti monenmoisten kotitalouksien rakennusten kattoja. Omakotitalo, huvila, kesämökki tai muu mökki sopii meille kattoremonttikohteeksi aivan yhtä hyvin kuin piharakennukset autotalleista ja -katoksista varastoihin. Meillä on mahdollista teettää huopakattoremontti Joensuussa kattomalleille harjakatoista, pulpetti-, ja tasakatoille. Remontoimme kaikenlaisista palahuopakatteista mutta myös rullahuopakatteista toteutettuja huopakattoja. Uusimme edellisen sukupolven katteet käyttäen moderneja, yhä pitkäikäisempiä huopakatetuotteita huolehtien tarkasti jokaisesta katon yksityiskohdasta.