Kattohuolto Joensuu

Katon huollot Joensuussa pitävät katon nätimmän näköisenä. Epäsiisti ja sammaleiden valtaama katto on ikävän näköinen. Katon puhdistusta ja sammaleenpoistoa katolta voidaan toki perustella monilla muillakin syillä. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistaminen vähentää muiden kattohuoltojen tarvetta, eikä huollettua kattoa tarvitse korjatakaan niin usein. Kattohuollot saavat omakotitalon, rivitalon, kesämökin ja kerrostalon katon myös kestämään pidempään. Taloyhtiön ja yksityisasiakkaiden kannattaakin tavoitella kustannussäästöjä tällä helpolla kikalla, eli muistamalla teettää kattohuollot säännöllisesti!

Kattohuollot on hyvä teettää asiantuntevalla kattofirmalla, joka osaa huoltaa katot katemateriaalin mukaisella tavalla. Sekä huopakaton, tiilikaton että peltikaton huollot kannattaa tilata Kattokorjaus-palvelulta, joka toimii kaikkialla Joensuussa sekä Joensuun naapurikunnissa Ilomantsissa, Kontiolahdella, Lieksassa, Liperissä, Rääkkylässä ja Tohmajärvellä. Tiedämme, että huopakattoa on kohdeltava hellävaraisesti, ja että paras tapa suojata peltikatto ruosteelta on katon huoltomaalaus. Ymmärrämme, miten tärkeää rännit on puhdistaa säännöllisesti, ja että lumenpudotus on tehtävä siten, ettei lapio tai lumentyönnin riko katetta. Jos katolla on jäätä, poistamme sen höyrysulatuksen avulla. Höyry sulattaa jään myös sadevesijärjestelmästä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Joensuussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Joensuussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Joensuun alueella!